Неприятна ситуация преживя млада дама в столицата.В един слънчев ден

...
Неприятна ситуация преживя млада дама в столицата.В един слънчев ден
Коментари Харесай

Мария, сигнализира ли КАТ, защото този индивид трябва да се научи как не се прави!

Неприятна обстановка претърпя млада дама в столицата.

В един безоблачен ден към 18:10 часа, на улица " Никола Образописов ", ж.г. Южен парк в столицата, до момента в който Мария стои в колата си и чака господина пред нея да се наприказва с различен човек от прилежащ автомобил, той взема решение да включи на задна и да удари колата на младата дама. Притеснен от случилото се мъжът е решил, че е по-лесно да избяга... в улица без излаз.

Мария последвала джигита и го хванала на тясно в улицата без излаз, при което той й се извинил и е дал телефонния си номер, с цел да се схванат за изплащането на вредите, нанесени по автомобила на момичето. Докато се обърне, с цел да организира телефонен диалог, Мария изненадващо открива, че индивидът към този момент бил тръгнал. " Разбира се, без протокол и без нищо. ", написа тя в обществената мрежа Facebook.

" Моя е грешката, че не извиках незабавно полиция. Ударът не е сериозен, само че имам счупена ризница, решетка и така нататък При следващ опит за диалог по телефона му обясних, че колата няма каско и какъв брой ще костват частите и ремонта, при което ми затвори и повече не подвигна. Имаше и очевидец, само че живи и здрави, оставям фотографията на колата му тук, просто за информация по какъв начин НЕ съдебна експертиза ПРАВИ. ", добавя още пострадалата.

Голяма част от потребителите, които са коментирали обявата, поучават Мария да подаде сигнал на тел. 112.

" Звъните на 112, дата, час, марка, модел, рег.номер и бягство от ПТП и ще поседи и без брошура за известно време. Спрете с това " да се разберем, като хора ". Няма хора! ", написа Надежда.

" Не се прави по този начин. Щом е избягал - няма интерес да се занимава. Седите на място, обаждате се на 112 и чакате патрул на КАТ да пристигна и разказвате, давате номера на колата и да си го търсят. Имам случаи, в които в действителност ги търсят и намират, остават без брошура и огромна санкция. Което е добре пристигнало. А вие - при компанията с каското, споделяте какво се е случило, с протокола от КАТ и застрахователите ще си търсят (може би) парите от отговорния. Такива да ги гоните и да си мислите, че ще са човечни - няма късмет. Никой съответен и хуманен човек не бяга от ПТП. ", разяснява различен консуматор.



Автомобилът дезертьор / Снимка: Мария - Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР