Непрестанното събиране и разделяне с половинката крие много опасности. Всички знаем,

...
Непрестанното събиране и разделяне с половинката крие много опасности.
Всички знаем,
Коментари Харесай

Да се върнеш при бившия може да е вредно за здравето

Непрестанното събиране и делене с половинката крие доста рискове.

Всички знаем, че йо-йо резултатът, породен от диетите е доста нездравословен освен за тежестта, само че и за здравето ни. Същият резултат обаче може да се получи и поради връзка, която ту започваме, ту прекъсваме. Според учените, в случай че непрекъснато се събираме и разделяме с един и същи човек, това може да докара до меланхолия и безпокойствие. 

 Да се върнеш при някогашния може да е нездравословно за здравето

Почти всяка разлъка е мъчителна и неприятна , само че в същото време се приема за естествена част от живота, защото не трае прекомерно дълго. Нормално е да изпитваме горест, отчаяние и други неприятни страсти, само че с времето те избледняват и се завръщаме към естественото си положение.

Когато обаче непрестанно се разделяме с един човек, тези неприятни усеща няма по какъв начин да отминат и се трансформират в непрекъснати. И защото не излизаме от порочния кръг, рискуваме да развием меланхолия или безпокойствие, които въпреки и да засягат менталното ни здраве, са рискови за цялостното ни положение.

Освен това, смутената психика  предизвиква и редица физически болести като проблеми със сърдечно-съдовата система, инсомния и загуба на вкус. Докато организмът ни се пробва да се оправи с непрекъснатия стрес и напрежение, има и огромна възможност да влошим положението на имунната си система.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР