Непрекъснатото вълнение около технологията на изкуствения интелект (AI), което се

...
Непрекъснатото вълнение около технологията на изкуствения интелект (AI), което се
Коментари Харесай

Google Bard прогнозира цената на Биткойн за предстоящия бичи пазар

Непрекъснатото неспокойствие към технологията на изкуствения разсъдък (AI), което се разпали още веднъж след представянето на забележителната текстова система ChatGPT на OpenAI, остава стабилно. 

По време на този порив се появиха и други участници в обширната област на генеративния AI, измежду които Гугъл Bard се откроява като важен кандидат.

На въпрос по отношение на евентуалната стойност на Биткойн в идния бичи крипто пазар Гугъл Bard призна, че точната стойност на BTC на идния бичи пазар остава несигурна; чака се обаче тя да надвиши актуалната оценка със забележителен марж.

Исторически видяно, последните две халвинг събития бяха последвани от обилни възходящи трендове, вследствие на което цената на Биткойн се умножи надлежно по коефициенти 10 и 4. Макар че повторението на сходни модели през 2024 година не е обезпечено, прогнозите са, че халвинг събитието ще послужи като значителен подтик за последващия бичи напредък.

Освен това моделът акцентира въздействието на институционалното и корпоративното приемане на Биткойн, както и на по-широкия световен стопански пейзаж, като спомагателни определящи фактори.

Различни анализатори спекулират с разнообразни бъдещи сюжети за цената на Биткойн, вариращи от $100,000 до $200,000 или даже постигане на $1 милион до 2024 година По-предпазливите прогнози обаче слагат цифрата към $50,000.  

Въпреки това е значимо да се признае, че тези прогнози са спекулативни и постигането на такива стойности от Биткойн не е обезпечено.

По-долу са събрани няколко от разнообразните прогнози, на познати лица от бранша, за цената на Биткойн през 2025 година, предоставени от Гугъл Bard:

  • Techopedia: $45,200
  • Forbes: $100,000
  • Cointelegraph: $69,000
  • WalletInvestor: $35,000
  • DigitalCoinPrice: $43,000

В последна сметка цената на Биткойн зависи от многочислени променливи, включващи положението на международната стопанска система, възприемането му от институциите и развиването на нормативната уредба.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР