Неправоспособни водачи, които вече имат наложено административно наказание за управление

...
Неправоспособни водачи, които вече имат наложено административно наказание за управление
Коментари Харесай

Неправоспособни шофьори на баварци за пореден път без книжка във Врачанско

Неправоспособни водачи, които към този момент имат наложено административно наказване за ръководство на МПС, са открит през вчерашния ден от полицейски чиновници, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
По подигравка на ориста и двамата са хванати в разнообразни села, само че с идентични нарушавания и сходни коли.
Първият е хванат през вчерашния ден към 11 и 30 часа, когато автопатрул стопира край село Рогозен лек автомобил "БМВ-318 ", който бил ръководен от неправоспособния Р.Б. - на 30 години от село Михайлово. Допълнителна инспекция в масивите на Министерство на вътрешните работи открила, че водаче освен не има удостоверение за ръководство на МПС, а има и влезнало в действие наказателно разпореждане за налагане на административно наказване за същото действие, както и че на автомобила са сложени регистрационни табели издадени за друго МПС. Табелите на автомобила били навреме свалени, на лицето е формиран следващия административен акт, като по случая е формирано и бързо произвеждане.
Вторият извършител е открит през вчерашния ден следобед, към 15.40 часа. В Бяла Слатина автопатрул стопират инспекция лек автомобил "БМВ-320 ", ръководен от неправоспособния Ц.Д. - на 19 години от село Търнак. Извършената инспекция открила, че и този водач - като случая в Рогозен, ръководи автомобила си макар наложеното му накзание по административен ред. Младежът е арестуван за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР