Неправоспособен шофьор, управлявал автомобил след употреба на наркотици, ще бъде

...
Неправоспособен шофьор, управлявал автомобил след употреба на наркотици, ще бъде
Коментари Харесай

Дават на съд дрогиран шофьор без книжка

Неправоспособен водач, управлявал автомобил след приложимост на опиати, ще бъде съден в Русе. Това оповестиха от полицията в крайдунавския град.

Случаят е отпреди три дни. Около 4.30 часа на ул. " Муткурова " в Русе екип на полицията спрял за инспекция автомобил " Опел Астра ". Шофьорът не се подчинил на подадения в началото от униформените сигнал със стоппалка и се наложило патрулът да го застигне.

Шофьорът бил 36-годишен русенец, като се оказало, че няма шофьорска брошура. Мъжът се държал несъответстващо, заради което служителите на реда се усъмнили, че е използвал алкохол или упойващи субстанции. Това наложило да бъде тестван с механически средства. При инспекцията за алкохол дрегерът отчел негативен резултат. След това водачът бил съпроводен до постройката на Първо районно полицейско ръководство, където уредът за опиати посочил позитивна реакция за метамфетамин и опиати. Мъжът отказал да даде кръвна проба за проучване.

За нарушаванията му били формирани шест акта. Срещу русенеца е формирано бързо произвеждане за закононарушение. Ако бъде приет за отговорен, той може да получи от една до три години затвор и санкция от 500 до 1500 лева
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР