Неправоспособен шофьор, употребил и държал дрога, опитал да подкупи полицай,

...
Неправоспособен шофьор, употребил и държал дрога, опитал да подкупи полицай,
Коментари Харесай

Дрогиран без книжка пробвал да подкупи полицай в Харманли

Неправоспособен водач, използвал и държал дрога, опитал да подкупи служител на реда, е арестуван в районно управление (на МВР) на полицията в Харманли, оповестяват от ОД на МВР-Хасково.

В 16,25 часа през вчерашния ден, на бул. „ България “, полицейски екип спрял за инспекция лек автомобил „ Фиат “, каран от 36-годишен сириец с адрес в Харманли. Служителите на реда го съпроводили до ръководството за проби за алкохол и опиат. На излизане от служебната кола мъжът сложил в джоба на униформата на младши полицейски контрольор Александър Александров банкнота от 200 евро за да осуети инспекцията. Последвало е задържането му.

Тестът с техническо средство удостоверил приложимост на метаамфетамин, а при обиск в него е открита хартиена сгъвка с 2 грама бяло кристално вещество от същата дрога. Мярката му на задържане е до 24 часа по формираното бързо произвеждане.

За държане на опиат е арестуван и 28-годишен хасковлия. В 15,30 часа през вчерашния ден, на улица „ Чая “ в регионалния град, криминалисти от ръководството го ревизирали, откакто забелязали да влиза в ненаселен парцел. При обиска в него е открит грам хероин, който той предал с протокол по стартиралото бързо произвеждане.

Непълнолетен е хванат да ръководи мотопед без регистрация в Любимец. Справка открила, че караният от 14-годишния мотопед е без регистрационна табела, а момчето не има удостоверение за правоуправление.

Две бързи производства са формирани през миналото денонощие и против водачи, използвали алкохол. 61-годишен управлявал с 1.95 промила „ Фолксваген “ в Хасково, а 32-годишен карал товарен „ Мерцедес “ в Димитровград с 1,34 промила алкохол.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР