Непознат мъж нападна жената на актьора Деян Ангелов - Петя,

...
Непознат мъж нападна жената на актьора Деян Ангелов - Петя,
Коментари Харесай

Дарин Ангелов: Този мъж нападна жена в центъра на София

Непознат мъж атакува дамата на артиста Деян Ангелов - Петя, в центъра на София. Хулиганът подгонил колата й, след което на червен светофар почнал да блъска по возилото и да псува дамата.

Грозната сцена за минути бе публикувана в обществените мрежи, откакто Петя съумя да снима финала на скандалната препирня и по какъв начин мъжът я псува и размахва междинен пръст в лицето й.

Освен Деян и Дарин Ангелови видеото бе споделено и от редица известни лица, измежду които Ралица Паскалева, Георги Блажев и други Всички те са безапелационни, че би трябвало да се спре експанзията против дами.

Екип на „ Телеграф “ се свърза с Петя, която бе уплашена от грозната обстановка, само че показа, че към този момент е подала тъжба в полицията.

„ Попаднахме на един извънредно почтен служител на реда, който бе безапелационен, че всяка жена, жертва на принуждение и експанзия, би трябвало да си търси правата. Когато има принуждение, няма да се мълчи и да се приема за нещо обикновено, тъй като видяхме до каква степен се стига “, безапелационна е брачната половинка на Додо.

На въпроса по какъв начин се е стигнало до грозната сцена Петя показа: „ Видях в началото мъж, който тича в дъжда с куче, и се замислих какво прави този човек. След това той стартира да блъска по колата и да ме псува. Стреснах се много, само че на финала съумях да взема телефона от скута си и да фотографирам. Връщайки лентата обратно, единственото, което позволявам, че може да се е случило, в случай че съм предходна през някоя дупка и съм го опръскала, само че не съм сигурна това въобще да се е случило. Спаси ме фактът, че светна зелен светофар, другояче не желая и да мисля до каква степен можеше да ескалират нещата “.

Единственото, за което е щастлива в създалата се обстановка, е, че в колата е била сама. „ Добре, че децата не бяха с мен. Защото кардинално постоянно съм най-малко с единия “, приключва описа Петя.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР