Непобедимая и легендарная! Тръгна да превзема Европа, ама още в

...
Непобедимая и легендарная! Тръгна да превзема Европа, ама още в
Коментари Харесай

Лукарски атакува Путин: Градинското джудже иска помощ от Китай и сирийските аргати

" Непобедимая и легендарная! Тръгна да завладява Европа, но още в Украйна тежко се понас***ме! Сега Градинското джудже желае военна помощ от Китай и сирийските аргати на " демократа " Асад - улични наемници, приблизително тегло 67-69 кг в цялостно въоръжение, привикнали да водят война на плюс 30 градуса. Сигурен съм, че украинците умират от боязън! ", изрази за следващ път позицията си Божидар Лукарски - някогашен министър на стопанската система, който сега е щастливо женен и живее в Съединени американски щати.

Той не пропуща опция да показа своята позиция по разнообразни наболели проблем, в тази ситуация войната сред Русия и Украйна.

" Абе, нещо не върви победният марш на полупияния съветски войник, не смятате ли?! Сега чакаме тежката дума на Китай, нека той избави достойнството на " Непобедимая и легендарная "! ", продължи с експанзията си Лукарски.

" А като стана дума за наемници, какво стана с чеченските резняци, дето се насочиха преди 10 дни да колят в Киев, партизанска война, да вземат главите на братята Кличко, Усик и Ломаченко?! Гледам, всичките горепосочени имат постове в обществените мрежи! Разбира се, вие, благи ми путинофили, ще кажете, подправени вести, съветските тв споделиха, че към този момент са убити, нашите чеченски братя(!) триумфално шестват в Киев и така нататък ", означи още в профила си във Facebook някогашният водач на Съюз на демократичните сили.

" Но, основната дума е " наемници " - те се бият за пари! А пари, благи ми путинофили, както самият дядя Вова разгласи, няма! Който желае да се бие за " денацификацията на Украйна ", БЕЗ ПАРИ, е добре пристигнал! И гората от ръце внезапно понижа! Проститутките с " Калашников " ще чакат други задължения... ", приключи Лукарски.
ТЕМА преди 37 минути 623 преди 1 час 261 преди 1 час 243
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР