Непълнолетно момче е пострадало при катастрофа в Пазарджишко. Сигнал за

...
Непълнолетно момче е пострадало при катастрофа в Пазарджишко. Сигнал за
Коментари Харесай

Джип падна в пропаст в Пазарджишко, 16-годишен младеж пострада

Непълнолетно момче е потърпевшо при злополука в Пазарджишко. Сигнал за постъпил в болница 16-годишен младеж от септемврийското село Семчиново с голям брой контузии е получен през нощта на сряда против четвъртък в ОДМВР-Пазарджик.

Той бил подаден от незабавното поделение на МБАЛ-Пазарджик. Медиците уведомили органите на реда, че детето е с фрактури в региона на таза и ребрата. Според лекарите се касае за злополука.

Незабавно на място са изпратени екипи на РУ-Пазарджик, които да изяснят обстановката. Оказало се, че няколко часа по-рано момчето пътувало в джип „ Сузуки “ по пътя сред село Семчиново и местността „ Милеви скали “. Водач на автомобила бил 49-годишен негов съселянин, а возилото било нерегистрирано и без регистрационни табели. При нахлуване на замръзнал сектор от пътя и превръщане посоката на придвижване задните колелета на джипа надвиснали над близката до пътя урва. Шофьорът и возещият се до него мъж съумели да изскочат, само че малолетният останал вътре.

От тежестта возилото се преобърнало и паднало в пропастта. На местопроизшествието бил осъществен оглед от дежурна група при РУ-Септември. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Момчето е оставено за лекуване в МБАЛ-Пазарджик след направена интервенция и е без заплаха за живота.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР