Непълнолетен шофьор без книжка, седнал зад волана, след като употребил

...
Непълнолетен шофьор без книжка, седнал зад волана, след като употребил
Коментари Харесай

Вече е ежедневие: Мъртвопиян 17-годишен предизвика кървава катастрофа

Непълнолетен водач без брошура, седнал зад кормилото, откакто използвал алкохол, катастрофира в Русе и е с заплаха за живота. Пътник, който се возил в колата, е леко потърпевш, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в крайдунавския град, предаде БТА.  Сигнал за случая е подаден към 1:10 часа тази нощ. Автомобилът е самокатастрофирал на интернационалния бул. " България ". Колата излязла от пътното платно и се блъснала в дърво. 

При удара 17-годишният лидер е потърпевш тежко. Той е настанен в болничното заведение с заплаха за живота. Возещият се на предна дясна седалка 18-годишен юноша е леко ранен. Пробата за алкохол на водача е посочила над 1,2 промила. Причините за случая се обясняват. За първите осем месеца на тази година в Русе са наказани 95 водачи, управлявали транспортно средство след приложимост на алкохол или опиати, напомня организацията.
От тях 88 водачи са получили условни присъди, а седем водачи са наказани на затвор. Сред осъдените има и малолетен, управлявал автомобил след приложимост на марихуана. Младежът получил условна присъда от четири месеца затвор с година и три месеца изпитателен период, както и публично неодобрение - посредством прочитане на правосъдния акт по Общинското радио в Русе.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР