Непълнолетен младеж от Лом редовно върти волана на колите на

...
Непълнолетен младеж от Лом редовно върти волана на колите на
Коментари Харесай

Два пъти хващат хлапак зад волана, той се измъква заради болест

Непълнолетен юноша от Лом постоянно върти кормилото на колите на познати и се измъква от правораздаването, тъй като бил пенсионер по болест, научи BulNews.bg.
Младият джигит Ц.Й. е възпитаник в 12-ти клас в Професионалната гимназия за индустриални технологии в крайдунавския град. Изглежда това, че към момента не е достигнал нужната възраст да си изкара брошура, не го стопира да натиска педала. Той към този момент неколкократно е хващан да кара.
Последният път, когато служителите на реда го хванали да върти кормилото, било на 7 юли тази година. Около 23.20 часа Ц.Й. карал „ Фиат “ на ул. „ Хан Аспарух “ в село Расово.
Преди дни младият джигит бе изправен на подсъдимата пейка в районния съд в Лом, където се признал за отговорен и помолил да му наложат минимално наказване, защото е пенсионер по болест. Ц.Й. декларирал пред магистратите, че има проблеми със здравословното си положение, за което показал писмени доказателства.
Поради тази причина младежът е освободен от наказателна отговорност и му е наложено единствено наказване „ публично неодобрение “, което да бъде изпълнено посредством прочитане на решението пред ученическия колектив на школото му.
Колата била благосъстоятелност на мъж от Видин. Той обаче ще си понесе отговорността, че е дал на малолетен ключовете от возилото си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР