Неотдавна всички западни издания тръбяха и разказваха за най-сексапилната водеща

...
Неотдавна всички западни издания тръбяха и разказваха за най-сексапилната водеща
Коментари Харесай

Най-сексапилната водеща на времето вече си има съперничка и тя е още по-гореща!

Неотдавна всички западни издания тръбяха и разказваха за най-сексапилната водеща на прогнозата за времето - Янет Гарсия от Мексико. Сега, обаче, сякаш тв водещата от Аржентина - 24-годишната Мария Перес се пробва да се възкачи на почетния фундамент. Изумителната хубавица Мария Перес работи като водеща на времето в аржентинския тв канал TyC Sports. Заради нея каналът има страховит рейтинг, още повече, че той е гледан повече от мъже.



Съблазнителната русокоска покори сърцата на всички аржентинци, демонстрирайки в пряк ефир своите изключителни форми.



А полуразсъблеченото си тяло девойката демонстрира и на своите към този момент внушителни съвсем два милиона почитатели в Инстаграм.



Перес споделя фотоси освен на своята апетитна фигура, само че и демонстрира вярната техника на осъществяване на упражненията в залата.



Сред нейните поклонници са освен представителите на мъжкия пол, само че и има и дами, които се интересуват от метода на хранене ан водещата и нейния състезателен метод на живот — на тях Мария им дава обещание да сътвори личен канал в " Ютуб " под названието Sol Fitness, където ще споделя тайните на своето идеално тяло.



Напомняме, че по-рано за най-сексапилна тв водеща бе приета Янет Гарсия, която води прогнозата за времето в ефира на мексикански канал.



Превод и редакция: БЛИЦ

Вижте още СНИМКИ на красивата Мария Перес:







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР