Неотдавна приятел (М.З.) ме покани, за да ми покаже биорезонансни

...
Неотдавна приятел (М.З.) ме покани, за да ми покаже биорезонансни
Коментари Харесай

Царят на етеричните масла

Неотдавна другар (М.З.) ме предложения, с цел да ми покаже биорезонансни устройства, с които се прави диагностика и лекуване. Те убиват вируси с трептения, евентуално даже и COVID-19.


Изображение на аурата с биорезонансен уред преди приема на капка тамян. Ясно се вижда нарушаването на цялостта и дефицитът на сила.
 Изображение на работата на енергийните центрове. Синият цвят значи дефицит на сила. Изображение на работата на енергийните центрове - единствено първа и втора чакра работят добре. Синият цвят (вляво) означава  сериозен недостиг на сила.
Първото устройство сподели, че множеството от енергийните ми центрове не работят – единствено първа и втора чакра действаха и цялостта на аурата ми беше съществено нарушена. След това фамилният ни другар пусна другото устройство, което да усъвършенства здравословното ми положение. Поне по този начин се очакваше. Но резултатът бе незабележим и стана ясно, че евентуално имам хронични заболявания, които би трябвало да се лекуват най-малко 3 месеца. Тъй като съм деен човек, тази вероятност по никакъв начин не ми хареса, признавам.
Но също по този начин бе правилно и това, че в този миг в действителност не се усещах добре. Всичко към мен се случваше в мъгла, болеше ме глава, не можех да се съсредоточвам, нито да вземам решения.
 Мила Георгиева, притежател на Мила Георгиева, притежател на " Боталайф " - България, избавя два пъти татко си с капки от тамян
Станах нов човекТогава си спомних, че в такива моменти постоянно ми оказват помощ капките от тамян. Както споделят нашите баби: „ тамянът гони неприятните сили, дори дяволът бяга от тамян ”. Учените пък изясняват магическото му деяние с куп потребни субстанции, които безусловно връщат човек от другия свят. Това го твърди и Мила Георгиева, притежателят на компанията за етерични масла „ Боталайф ”, България, сертифициран специалист към Института по етерични масла на доктор Джош Акс и здравен специалист към Американската асоциация на безлекарствените терапевти. Тя два пъти избавя татко си (като eдиния път не е бил в съзнание) с капки тамян под езика.   

Точно това сторих и аз. Горчивината на смолата се разстели в устата ми и за момент усетих по какъв начин силата изпълва цялото ми тяло. Буквално ми светна пред очите.

 Аурата след банкет на капка тамян Аурата се извърши минути след приема на капка тамян под езика.
 Пълната аура. Всички чакри работят отлично. Всички чакри работят отлично.
Помолих М.З. да ми направи още веднъж диагностика. Резултатът беше... изумителен – всичките ми чакри работеха отлично, а пелена от сила бе обхванала цялото тяло. Според замерванията на уреда бях в чудесно здраве.
„ Забрави това, което ти споделих, вземай си капките! ”, сподели не по-малко разчувствуван нашият другар.
И по този начин, вместо публикация за биорезонансното лекуване (за него различен път), взехме решение да ви покажем и да ви разкажем за целебна мощност на тамяна.
Гони злите сили
Във времена на стрес, когато някои хора безусловно полудяват затворени у дома, ароматните парченца смола могат да се окажат скъп асистент против деянията на раздразнителност, нервност и експанзия. Най-добре е, да се капнат 1-2 капки под езика на страдащия. Ако това не е допустимо, можете да сложите капката в капсулка с друго базисно етерично масло (например зехтин). Така маслото не горчи, само че се усвоява по-бавно. А може и да се изпие с малко мед и вода.

Срещу полуда и всевъзможни зли сили можете да накапете тамян в дифузер дружно с лавандула или други масла. Добре е в това време да отворите необятно вратите и прозорците, с цел да избягат неприятните сили. Така учат движимостите баби. Звучи като поверие, само че за какво си мислим, че не може да не съществуват същества или същности, които просто ние не виждаме, т. е. не са в диапазона на нашето лимитирано зрение? Коронавирусът също е невидимо дребен, само че ни предизвиква много проблеми.
Мила, която е господарка на прелестна котка, споделя, че тя от време на време трака със зъби и става нервна, като че ли че има незабележим зложелател в дома. Щом пусне ароматната лампа с капки тамян и отвори прозорците за 5 минути, животното ляга и се успокоява. Вече и научно е потвърдено, че ароматът на тамяна провокира възприятие на топлота и сигурност, като успокоява нервната система по натурален метод.  



Подарък от трите влъхви Мистичните свойства на тамяна не са оригиналност, те се носят из вековете на историята. Тамянът участва в ритуалите и обредите на разнообразни религии и вярвания, откогато човечеството помни. Появяват се в античните текстове на Библията, облекчават болките на милиарди души по Земята. Тази ароматна смола се добива от дървото Босвелия, намиращо се в Азия и Африка.
Трите влъхви подаряват на новородения Спасител тази по този начин скъпа съставна част. Древни китайски лечители подготвят с нея разнообразни смеси и аромати, а племенни шамани се доверяват напълно на целителните й качества.
Вдига имунната система
Няколко века по-късно и учените потвърдиха, че тамянът има невероятни потребни свойства, които могат да оказват помощ на хора с най-различни болести. Когато вдишваме молекулите, те работят на нервни пътища в мозъка ни и по този метод наподобяват резултата на антидепресанти. Пушекът от смолата пък съдържа веществото тетрахидроканабинол, което е психоактивно и по тази причина оказва помощ на индивида да отвори съзнанието си и да се отдели от проблемите си.

Сред най-важните свойства на тамяна е неговото антивирусно деяние. Есенцията потиска размножаването на нездравословните организми както във въздуха, по този начин и в организма ни. А може би по тази причина се споделя, че дяволът бяга от тамяна. Хората свързвали всички заболявания и злочестини с действията на тъмните сили на подземния държател. Пречиствайки вярващите с тамян, те ги калявали и подсилвали тяхната естествена имунна система.
Възпаления и болежки
Една от главните съставки на тамяна е босвелиевата киселина. Изследвания демонстрират, че веществото сполучливо потиска процесите по образуването на левкотриени в нашия организъм. Тези субстанции се създават от кафези на имунната ни система и са съществени играчи в процесите на инфектиране. Те също по този начин са и забъркани в болести като астма и други белодробни затруднения като свиват бронхиалните мускули. Учени са провеждали проучвания върху животни, които потвърждават, че босвелиевата киселина е също толкоз мощна, колкото настоящите противовъзпалителни лекарства, само че с доста по-малко отрицателни резултати. Вдишване на пушека на тамяна оказва помощ за разширението на бронхиалните пътища и възстановяване на кръвоснабдяването. Нещо повече – извършени са разнообразни клинични проучвания по целия свят, които наблюдават смяната при пациенти, страдащи от астматични пристъпи.
Различните резултати удостоверяват едно и също – тамянът има свойството да облекчи признаците на астмата и да усъвършенства цялостната функционалност на белите дробове. В Азия лечителите от години употребяват тамяна като лекуване за своите пациенти.


Помощ при артритИменно с помощта на босвелиевата киселина и намаляването на равнищата на левкотриените, тамянът се може да послужи и като лек против остеоартрит (заболяване на ставите) и ревматоиден артрит. Проведени са клинични проучвания с пациенти, при които екстрактът от тамян е понижил подуванията в ставите и е подобрил придвижването. Динка Александрова, шеф в „ Клуб 8 ”, описа, че е претърпяла такава умелост. Тя не можела да си свива пръстите от болежка и те били подути при кокалчетата. След като три дни ги е мазала с масло от тамян на „ Боталайф ”, разредено в съразмерност 1:1 със сусам, и почнала да пие капки от лечебната смола, останала единствено лека болежка единствено при единия пръст. След още няколко дни и тя отшумяла. 
А китайски лечители откриват, че тамянът има благоденствено въздействие върху менструални болки, контролира цикъла и прочиства отлагания в матката. Подобрява кръвообращението в репродуктивните органи и работи като афродизиак.
Край на главоболието
Има изследвания, че инсензол ацетатът от тамяна е ефикасен при възпалителни процеси в мозъка и интензивно пази невроните. Съавторът на тази публикация Йоана също е парещ последовател на капките от тамян. Ето какво споделя тя самата: С години пострадвам от необясними и извънредно мощни главоболия. Тъй като не желаех да си товаря организма с химични медикаменти, просто изчаквах болката да отмине, или заспивах на мрачно. След като прочетох за свойствата на тамяна, започнах да взимам капсула с една капка етерично масло от смолата. Болката отшумява сполучливо и настава изцяло облекчение.

Срещу ракВ момента има изследвания, които не престават да учат свойствата на тамяна и неговата босвелиева киселина. Смята се, че тя би могла да спре размножаването и растежа на ракови кафези. Нещо повече – има опити, които демонстрират, че олиото от тамян сполучливо разграничава здравите от туморните кафези, и убива единствено вторите. Такива изследвания се организират за рак на гърдата, простатата, панкреас, кожа и дебелото черво. Също по този начин се счита, че тамянът може да има позитивен резултат върху страничните резултати от рака и лекуването му.

За поръчки:
Боталайф България
тел.: 0888 813 511
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР