Неописуемата емоция взе връх над хилядите трудности! Българинът Християн Стоянов

...
Неописуемата емоция взе връх над хилядите трудности! Българинът Християн Стоянов
Коментари Харесай

Семейството на сребърния Християн: Пожелаваме на всеки родител да изживее такава емоция

Неописуемата страст взе връх над хилядите компликации! Българинът Християн Стоянов завоюва сребърен орден от параолимпийските игри в бягането на 1500 м.

Щастлив е той, щастливи са и в габровския квартал " Ябълка ", където родният параатлет израства като дете.

" Емоцията е огромна. Пожелавам на всеки родител да изживее такава страст, тъй като просто е неописуемо, за който не го е изживял. Очаквахме орден. Не можехме да определим цвета, само че орден несъмнено чакахме. В първия миг е нещо като на сън. Винаги сме избягвали прекомерното надъхване, тъй като може би това играе неприятна, повлиява в отрицателен аспект ", съобщи татко му Николай.

" Прекалено съм разчувствана от това, което видях и в първия момент не можах да го осъзная. Чак след това превъртях всичко, с цел да прегледам отново финала. Мисля, че той е задоволен от резултата, който реализира. Затова тренира толкоз крепко. Нали тези олимпийски игри толкоз дълго се отлагаха поради ситуацията. Нещата най-после се получиха въпреки всичко ", добави майка му Наталия.

Двамата се надяват скоро Християн да ги зарадва и с вести освен в професионален, само че и в персонален проект.
View this post on Instagram

" Нямаше по какъв начин да пропусна да го виждам. Вълнението беше огромно. Голямо очакване, доста твърдоглав труд, тъй че нямаше по какъв начин да не сме пред екрана и да стискаме палци и да викаме до последно. Особено към този момент на финалната права, където беше доста с напрежение, по този начин повикахме малко ", споделя приятелката му Елена.

Двамата са дружно от 6 години и кроят проекти за бъдещето. В което непроменяемо участват още надпревари.

" Едно успокоение идва в този момент. Вече може да му олекне малко, тъй като беше огромно напрежение. Пожелавам му да остане здрав, да няма контузии, защото му предстоят още значими надпревари. Следващата година има международно състезание. Пожелавам му триумф и там. И нека да се върне с орден и оттова. Всичко мина, той се оправи прелестно, тъй че считам, че към този момент е момента за отмора ", сподели Елена, която му оказва помощ и в тренировките.

В Габрово към този момент се готвят за посрещането на своя параолимпийски медалист. Християн Стоянов се прибира в България на 31 август в 8:30 ч. с полет от Истанбул. На родна земя тогава ще пристигна и другият ни сребърен от Игрите в Токио - Ружди Ружди.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР