Неочакван проблем измъчва певицата от Шоуто на Слави Лилия Стефанова.

...
Неочакван проблем измъчва певицата от Шоуто на Слави Лилия Стефанова.
Коментари Харесай

Любимка на Слави Трифонов се чуди къде да си сложи гърдите

Неочакван проблем изтезава певицата от " Шоуто на Слави " Лилия Стефанова. Тя призна пред свои почитатели, че тежи едвам 44 кг, само че за сметка на това има големи естествени гърди, които я изтезават.

" Неподходящи са за моята фигура, всичко ме боли ", проплака Стефанова. Огромният бюст на Лилия мъчно може да бъде видян в ефир. Тя прави всичко допустимо да го прикрие. Причината е, че нейният татко Петър Стефанов е духовник в храма на село Вакарел. Той не утвърждава щерка му да се разголва в ефир. Затова и Лилия постоянно спори даже с шефа Слави Трифонов по какъв начин да е облечена.

За една от най-доверените дами на Дългия не се знае съвсем нищо. Лилия в никакъв случай не е показвала публично свое гадже. Преди години се спрягаше в любовна спекулация с Георги Милчев-Годжи, само че след това той се събра с една от балерините в предаването, която му роди дете.

Въпреки че не се радва на огромна известност за разлика от други някогашни вокалистки в шоуто като Алекс Раева и Деси Добрева, Лилия е една от любимките на Трифонов. Причината е, че бързо и тъкмо извършва нарежданията му.

Стефанова застана на страната на шефа си и в спора му с някогашната й колежка Цветелина Грахич. Преди време самата Лилия призна в ефир, че Грахич е избрала да си тръгне, а Слави няма виновност и даже е опитал да я задържи. Въпреки че откакто Грахич напусна, Лилия получава повече изяви, тя бързо се снабди с нова конкуренция в лицето на Невена Цонева. Заради връзката си с музиканта от " Ку-ку бенд " Венко Невена се употребява с особени подкрепи и постоянно извършва дуетите със Слави.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР