Необичайното събитие се е случило на 7 април 1967 година

...
Необичайното събитие се е случило на 7 април 1967 година
Коментари Харесай

Мистериозната среща с НЛО във Флорида

Необичайното събитие се е случило на 7 април 1967 година в региона на главното учебно заведение Крествю, ситуирано до градчето Опа Лока във Флорида, Съединени американски щати. Около 10 часа сутринта, по време на междучасието, няколко от учениците забелязали чудноват обект в небето. Той бил с овална форма и сребрист металически цвят. Не се чувал тон при придвижването му. Учителят, който приканвал учениците да се прибират за следващия урок, също видял странния обект, само че не съумял да го прегледа добре, тъй като той ненадейно липсващ с леко блещукане.

Малко по-късно, по време на урока, учениците още веднъж забелязали овалното НЛО през прозорците на класната стая.

Учителят им разказва обстановката по-късно като безредна, тъй като множеството възпитаници се втурнали на открито, с цел да видят реещия се в небето обект.

Свидетелите на това събитие били десетки възпитаници, техният преподавател и още две учителки.

Голяма част от учениците се наредили около учебната ограда, с цел да следят обекта. Според част от показанията до главното овално НЛО се появили и два по-малки обекта.

Всичко траяло към 10 минути, като главният обект на моменти се спускал ниско до Земята над игрището. След това обектите отлетели в западна посока. Скоростта, с която изчезнали била необикновено висока.

След случая в учебното заведение пристигнали мъже в униформи и цивилни сътрудници, които разпитали в детайли учениците и учителите.

Местните медии също разгласили публикации за събитието. Информацията обаче била малко, тъй като военните дали разпореждане случая да не се популяризира.

По-късно военните оповестили, че този случай се дължи на отражения от военни учения. Според друго публично пояснение странните обекти били военни хеликоптери.

Случаят остава мистерия за всички, които били очевидци на събитието.



Източник: Дарик
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР