Необичайно по съдържанието си видео беше публикувано на страницата във

...
Необичайно по съдържанието си видео беше публикувано на страницата във
Коментари Харесай

Руското посолство у нас показа атака с крилати ракети

Необичайно по наличието си видео беше оповестено на страницата във фейсбук на посолството на Руската федерация у нас

На клипа се вижда пуск на морски крилати ракети „ Оникс “ от преносим брегови ракетен комплекс "Бастион ".

"Използване на бреговия ракетен комплекс "Бастион " против обектите на инфраструктурата на ВСУ (Въоръжените сили на Украйна - бел.ред.) ", гласи късия коментар към видеото.

Въпросните фрагменти бяха оповестени от Министерството на защитата на Руската федерация на 23 март и са добре известни на потребителите в обществените мрежи, които наблюдават развоя на войната в Украйна. на тях се вижда ракетна офанзива от територията на Крим по украински военни съоръжения за радиотехническо разузнаване в Одеска област.

Не е ясно за какво от съветската дипломатическа задача у нас са решили да ги покажат още веднъж. До момента от посолството се въздържаха да разгласяват наличие от сходен жанр. На страницата му във фейсбук нормално се споделят изказвания на настоящия дипломат, на съветски публични лица, както и позиции на съветската страна по въпроси от интернационалната и двустранната политика.

„ Бастион “ (според кодификацията на НАТО: SSC-5 „ Stooge “) е брегова ракетна система, въоръжена с противокорабна ракета П-800 „ Оникс “. Предназначен за поразяване на надводни кораби от разнообразни класове и видове от десантни формирования, конвои, морски и авионосни ударни групи, както и единични кораби и наземни радиоконтрастни цели в условия на натоварен огън и електронно противопоставяне.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР