Необичайни търгове се провеждат в Германия. Там разпродават куфари, които

...
Необичайни търгове се провеждат в Германия. Там разпродават куфари, които
Коментари Харесай

В Германия разпродават на търг изоставени по летищата куфари

Необичайни търгове се организират в Германия. Там разпродават куфари, които са били изоставени на немските летища.

Забравени или изгубени – хиляди багажи остават по немските летища, без да бъдат потърсени от своите притежатели, осведоми.

„Вариантите са доста. Понякога куфарите просто са изоставени, различен път са изгубени етикетите им и не откриваме никакъв знак на кого принадлежат“, изясняват летищни чиновници.

Любопитно е решението какво се случва с нежелания товар – разпродава се на търг. Купувачите не знаят какво съдържат куфарите, само че все пак наддаването върви с цялостна мощ, а цените стремително порастват.

Аукцион или по-скоро лотария е разпродажбата на ничиите куфари. Семейство похарчи 300 евро за три куфара, а вътре се оказа, че има облекла, палто, само че също и слушалки, както и добре непокътнат козметичен комплект: „Направихме си добър лист – огледахме деликатно куфарите и си набелязахме огромните, които наподобяват красиви. И имаме вяра в тях!“.

Всяка година повече от 4000 багажа се съхраняват, а след това се продават на изцяло непознати, които стават притежатели на наличието им. Изненада и напрежение – това притегля участниците в търговете.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР