Необичаен случай от Бургас. Шофьор, който е отишъл в районното,

...
Необичаен случай от Бургас. Шофьор, който е отишъл в районното,
Коментари Харесай

Изряден шофьор отиде да си смени личната карта в МВР и онемя

Необичаен случай от Бургас. Шофьор, който е отишъл в районното, с цел да извади нова персонална карта, е останал шокиран.

По думите на Анастас Анастасов, той е получил три санкции към КАТ в размер на 800 лева Учудването му идва, тъйа като няколко пъти по-късно е спиран, само че никой не го е уведомил за отговорностите.

Мъжът показва също, че не при всички нарушавания той е управлявал колата.

" При промяна на персонална карта..ми споделиха че имам. 800лв санкции към КАТ - електронни фишове. Три пъти камерата на изхода от Бургас за Созополме е засякла с 81 км при огрничение 50 км. И тъй като са следващи -  сумата е 800лв.Това преди година.

Оттогава два пъти ме стопира полиция и ми споделят че имам невръчен постановления. Глобата с някаква отстъпка ли се заплаща или цялата. Не ми се желае да забърквам че и различен е карал. Макар че е по този начин. Някакъв съвет. ", моли той.

Потребители го поучават незабавно да подаде декларация, че е карал той.

" Отиваш подаваш декларация, че различен е карал откакто е по този начин и най-малко едната санкция няма да то е двойна, да не приказваме че в закона има алтернатива при три санкции в границите на календарна година за останеш без брошура. Така, че не се чуди а си разгласи кой е карал колата, не го отнасяй всичко ", написа Илия Б.

Друг прецизира, че срокът за заплащането с понижение е 14 дни.

" До 14 дневен период след връчването се заплаща с отстъпка. 30 % е отстъпката. ", отбелязва Евгени Г.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР