Необичаен начин за справяне с изнервящата жега за замислили варненски

...
Необичаен начин за справяне с изнервящата жега за замислили варненски
Коментари Харесай

Събират малки и големи доброволци за война с водни пистолети във Варна

Необичаен метод за справяне с изнервящата горещина за замислили варненски запалянковци. За трети път те провеждат водна борба, в която могат да се употребяват всевъзможни повид и размер пръскалки и водни бомби.

Целта е да се избяга от скуката и да се усъвършенства настроението. Сборният пунк на армиите ще е сцена " Раковина " в Морската градина на Варна на 28 юни. 

" Водна война - игра, в която с познати и другари можете да се съревновавате, само че най - към този момент забавлявате, без значение от успеха.
Вярваме, че е основана за да разпуснем и да разчупим леда от натовареното си всекидневие и да се разхладим, само че по забавен и ексцентричен метод.
Предлагаме Ви да пуснете детето в себе си и да развиете въображението си, с желанието дружно да създадем обикновенната игра с водни револвери и балони в следващото премеждие, създавайки нови другарства и незабравими моменти в летните дни.
В борба против скуката и горещината на летните дни, бъдете спечелили - оцелейте! ", пишат ортанизаторите на събитието на страницата му във Facebook.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР