Необходимо е да се увеличи обемът и качеството на доставките

...
Необходимо е да се увеличи обемът и качеството на доставките
Коментари Харесай

Сергей Шойгу иска по-бързо и повече оръжия

Необходимо е да се усили размерът и качеството на доставките на оръжие и военна техника, с цел да се поддържа нужния ритъм на нахлуване в зоната за специфични интервенции.

Това заръча министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу по време на заседание на висшето военно командване, в която взе участие и началникът на Генщаба Валерий Герасимов.

Шойгу е дал инструкции да се вземат ограничения за понижаване на времето за поддръжка и ремонт на военната техника, увеличение на доставките на аварийни елементи в зоните на бойни дейности и опорните региони.

Той също по този начин е получил отчети за настоящата конюнктура в зоната на така наречен от Кремъл специфична военна интервенция, заяви съветското министерство на защитата.

" По време на срещата съветският министър на защитата означи, че бойните групи не престават да извършват дилемите си по оперативните посоки в сходство с проекта на специфичната военна интервенция и уточни нуждата от увеличение на доставките на въоръжение, военна техника и муниции ", заяви военното ведомство.

Държавната организация ТАСС оповестява и че на съветския министър на защитата Сергей Шойгу е показано оръжие, осъвременено за битка с безпилотни самолети, в това число картечница и снаряди за безпилотни самолети. На видео, публикувано от съветското Министерство на защитата, се вижда по какъв начин Шойгу концентрирано преглежда осъвременена картечница.
 ISW: Русия забавя ритъм край Авдеевка - това е пауза преди нахлуване
ISW: Русия забавя ритъм край Авдеевка - това е пауза преди нахлуване

Освен на фронта, Русия би трябвало да се оправи с гнева на таджикските управляващи и обвиняванията на грузинската позиция
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР