Ненчо Балабанов се ожени за любимата си Катрин Русев в

...
Ненчо Балабанов се ожени за любимата си Катрин Русев в
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов чак сега сколаса да отиде на меден месец

Ненчо Балабанов се ожени за обичаната си Катрин Русев в края на септември, само че чак в този момент отиде на меден месец. Актьорът и младата му брачна половинка са на Малдивите и радват феновете си с красиви фрагменти от екзотичното място. Имитаторът на Бойко Борисов е безапелационен, че настоящата му младоженка го прави доста благополучен, а фамилният живот му се отразява отлично.
 

Артистът предложи брак на Катрин през лятото, когато бяха на отмора в Гърция. Двамата вечеряли в ресторант и изненадващо Ненчо поставил кутийката с пръстена в средата на масата, а след това паднал на колене и задал дългоочвания въпрос: „ Ще се омъжиш ли за мен? ”. Разбира се, Русева дала отговор позитивно и малко по-късно почнали приготовленията за сватбата.

Тържеството се състоя в края на септември в Несебър. Младоженците танцуваха на песента “Любов ”, изпълнена онлайн от певицата и тяхна другарка Мария Илиева. Балабанов бе облечен с грациозен черен костюм с папийонка, а жена му носеше ефирна бяла рокля с паднали ръкави.

Връзката на артиста и брачната половинка му се разви бързо. Той я сподели публично при започване на предходната година, а няколко месеца по-късно се сгодиха. Според осведомени Ненчо и Катрин към този момент възнамерявали и дете. Хубавицата още няма наследници и копнеела да дундурка бебе.

Скоро след венчавката Русева и благоверният й отпътуваха за Париж. Екскурзията била подарък от техни другари за сватбата. Истинският им меден месец обаче се състои сега на Малдивите. Комикът сподели по какъв начин са ги посрещнали при идването им на известната дестинация – всички посетители получили рози, а тромпетист основал неповторима атмосфера с впечатляваща музика.

Катрин е с 13 години по-млада от Балабанов, само че разликата във възрастта не е спънка за любовта им. Тя няма общо с шоубизнеса – работи като търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании. Красавицата предлага лъскави лимузини на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати. Любовта й към колите се зародила още в детска възраст, когато почнала да колекционира автомобилни списания. Иначе е приключила УНСС и приятелите й я дефинират като доста амбициозна.

Припомняме, че това е втори брак за Балабанов. Той се радва 17-годишен наследник на име Богомил от някогашната си брачна половинка - преподавателка по музика Ралица, с която са разведени от дълго време. Няма срещу обаче да се снабди и с още едно дете.

В предишното артистът имаше връзка с певицата Йоанна Драгнева, а клюки го свързваха в интимни връзки и с някогашната гимнастичка Симона Пейчева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР