Ненчо Балабанов официално показа новото си гадже. Тя се казва

...
Ненчо Балабанов официално показа новото си гадже. Тя се казва
Коментари Харесай

Ненчо Балабанов се уреди с младо и богато гадже

Ненчо Балабанов публично сподели новото си гадже. Тя се споделя Катрин Русева и е 13 години по-млада от артиста, само че разликата във възрастта не е спънка за любовта им.

Актьорът показа няколко сантиментални фрагмента от последната им сантиментална отмора в Дубай. Снимките получиха доста положителни мнения и пожелания от почитателите на комика в обществената мрежа

Катрин няма нищо общо с шоубизнеса, само че работи добре платена работа, даже пчели повече от известното си гадже. Тя е търговски съветник в една от най-големите автомобилни компании.

От шест години предлага баварци на корпорации, членове на интернационалните организации и дипломати. Любовта й към колите се заражда още в ранна детска възраст, когато стартира да колекционира списания за коли и науча всички марки и модели, написа „ Галерия “. Иначе е приключила УНСС и приятелите я дефинират като доста амбициозна.

Това е втората обществена връзка на Балабанов певицата Йоана Драгнева. Двамата се разделиха преди шест години поради нежеланието му да се ожени за нея. Ненчо има 16-годишен наследник Богомил от единствения си брак с по-възрастната от него преподавателка по музика Ралица, с която са разведени от дълго време

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР