Нена Върбанова от Държавната финансово-стопанска гимназия Интелект в град Плевен

...
Нена Върбанова от Държавната финансово-стопанска гимназия Интелект в град Плевен
Коментари Харесай

Най-красивата абитуриентка за 2019 г. е Нена Върбанова

Нена Върбанова от Държавната финансово-стопанска гимназия Интелект в град Плевен е Най-красивата абитуриентка за 2019 година. Победителката бе определена от звездното жури - Ники Илиев, Диляна Попова, Dara и Най-красивата абитуриентка за 2018 година Елица Луканова.

Стотици прелестни девойки от цялата страна се включиха в 13-ото издание на състезанието на Dir.bg. Всички те демонстрираха приказните страсти и празнични мигове от баловете си, като изпратиха хиляди фотоси на страницата на състезанието във Facebook, а по-късно потребителите на Dir.bg ги видяха на първото онлайн начин на живот списание у нас Life.dir.bg.

19-годишната Нена се приготвя за кандидат-студентските изпити. Тя се е насочила към специалностите Фармация или Медицина, като ще кандидатстава в родния си град Плевен и в Пловдив.

Нена завоюва смарт телефон Huawei P30, който има необикновен жанр и страхотна камера за запечатване на най-запомнящите се моменти.

Следващата премия е ваучер на стойност 300 лева за онлайн магазин Trendo.bg. Останалите 20 финалистки ще пазарят с 20 % отстъпка най-актуалните за сезона облекла, обувки, бански костюми и аксесоари, с цел да бъдат в крайник с модата.

Другото прелъщение е СПА почивка за двама в апартхотел Лъки Банско в подножието на Северен Пирин. Ваучерът за победителката в Най-красива абитуриентка включва две нощувки в Студио Лукс с богата закуска и вечеря, и прилагане на басейн със соли от Мъртво море, джакузи, сауна, солна стая за релакс и доста други улеснения.

А всички финалистки в състезанието печелят същинско парфюмно украшение от Refan: Kомплект Refan Gold Collection, който включва парфюмна вода, душ-гел и лосион за тяло в едно сплотяващо благоухание. След нежната грижа за кожата парфюмът обезпечава заключителен акомпанимент за един повсеместен обред с обичания мирис.

Официален сътрудник на състезанието са магазини Silver Court, в които можем да намерим обичаните модели на Pandora, UNOde50 и Thomas Sabo.

Първите финалистки в състезанието на Dir.bg Най-красивата абитуриентка бяха определени от потребителите. В продължение на 23 дни всеки имаше опция да поддържа своята любимка във фейсбук страницата на състезанието. Абитуриентките, които влязоха в топ 11 на фотосите с най-вече лайкове, продължиха непосредствено към финала. Още 10 финалистки бяха класирани от Редакционния съвет на Dir.bg. А всички кандидатури бяха деликатно оценени от самостоятелното звездно жури.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР