Немският автомобилен производител Volkswagen пенсионира емблематичния си модел Beetle с

...
Немският автомобилен производител Volkswagen пенсионира емблематичния си модел Beetle с
Коментари Харесай

Volkswagen пенсионира модела Beetle с трогваща реклама

Немският авто производител Volkswagen пенсионира емблематичния си модел Beetle с трогваща реклама, озаглавена „ Последната миля “, 70 години откакто първото потомство на автомобила излезе на пазара.

Анимираното видео споделя историята на едно момче от ранните му години, през основаването на семейство до старческата възраст. През целия си житейски път той е бил предан консуматор точно на Beetle – линия, наследена от татко му. След дълги години, прекарани във вярна работа на него, брачната половинка и децата му, в този момент персоналният автомобил на мъжа оживява и напуща града самичък, без водач зад кормилото, на фона на натрупалите се хора, сбогуващи се с една цяла глава от триумфа на Volkswagen.

В тълпата се виждат и няколко известни персони – Кевин Бейкън, който през 1984 година се снима във кино лентата „ Във вихъра на танца “, шофирайки Beetle, Анди Уорхол, който прави реклами на модела, и телевизионният водещ Анди Коен.

През предишния юли Volkswagen разгласи, че след 7 десетилетия и три генерации в дизайна стопира производството на „ Бръмбара “. В завода, в мексиканския град Пуебла, където се произвеждаше той, бе извършена специфична гала, преди пространството да стартира да се употребява за създаването на компактни SUV модели за американския пазар.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР