Немски боксьор от румънски произход Кристиян Хамер ще бъде най-вероятният

...
Немски боксьор от румънски произход Кристиян Хамер ще бъде най-вероятният
Коментари Харесай

Немец е най-вероятният съперник на Кобрата при завръщането

Немски боксьор от румънски генезис Кристиян Хамер ще бъде най-вероятният противник на Кубрат Пулев при неговото завръщане на кръга. Очаква се Кобрата да се бие напролет на идната година. Той ще се възвръща към шест седмици от мускулно скъсване, поради което пропадна дуелът с Антъни Джошуа.
Christian Hammer: ‘Against David Price I will show that I am one of the best heavyweights in the world’ https://t.co/IvBFuMLm1u #boxing pic.twitter.com/cqx7QcRnI6
— Boxing News (@BoxingNewsED) January 17, 2017
Хамер се намира на четвърта позиция в ранглистата на Международната боксова федерация, където Кобрата е втори. Между тях е Карлос Такам, който зае мястото на българина в дуела на 28 октомври против Джошуа.
Хамер е основан в Хамбург, където доста постоянно " Зауерланд " вършат своите галавечери. Той има 22 победи (12 с нокаут) и 4 загуби. 30-годишният боксьор се намира в страхотна форма. Немецът има пет следващи победи, а последната му загуба е от Тайсън Фюри през февруари 2015-а.
Хамер записа победи над класни боксьори като Еркан Тепер и Дейвид Прайс. Той е номер едно в ранглистата на Световната боксова организация и има големи шансове да се бие с първенеца Джоузеф Паркър. Ако сходен мач се реализира, тогава евентуално Кобрата ще има за съперник при своето завръщане непобедения американец Джарел Милър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР