Неминуемото се случи - името на принц Андрю се появи

...
Неминуемото се случи - името на принц Андрю се появи
Коментари Харесай

Ще накаже ли крал Чарлз брат си Андрю

Неминуемото се случи - името на принц Андрю се появи в листата със забъркани с Джефри Епстейн лица. За това се говореше от няколко години, изключително след повдигнатите обвинявания от страна на страна на Вирджиния Джуфри в полово принуждение.

Едва ли доста хора са учудени от това. По-големият въпрос е дали крал Чарлз по някакъв метод ще " накаже " брат си за провиненията и за подронването на престижа на монархията като институция.

Краткият отговор е " не ". А аргументите за него са две. Първо монархът няма пълномощията да лишава трофеи - Андрю все по този начин ще остане принц, въпреки от дълго време да не е измежду работещите членове на кралското семейство, а военните му почести да бяха отнети още от Елизабет Втора.
 Снимка 569354
Източник: GettyImages

Второ органите, които могат да го създадат са законодателната и изпълнителна власт тъкмо в тази поредност. За момента обаче принц Андрю не е наказан и официално не е отговорен за никакво закононарушение - тъкмо поради това няма по какъв начин да бъде " осъден ". Освен в случай че Народното събрание не одобри нов закон, който да разреши на монарха да лишава трофеи, пишат Gert`s Royals.
 Снимка 572097
Източник: GettyImages

Според източници на The Daily Beast пък Чарлз оказва " цялостна поддръжка " на брат си и не има намерение да подхваща никакви дейности без значение от информацията, която сочи, че принц Андрю е взел участие в частните оргии на Джефри Епстейн с малолетни девойки. Епстейн беше наказан като полов принудител, а по-късно се самоуби (според формалната информация) в пандиза.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР