Немалка част от настоящите холивудски звезди, които имат всичко, което

...
Немалка част от настоящите холивудски звезди, които имат всичко, което
Коментари Харесай

Холивудски звезди, израснали в бедност

Немалка част от актуалните холивудски звезди, които имат всичко, което биха си поискали, са били доста небогати в детството или юношеството си. В ранните си години те не са могли да си разрешат елементарни неща, с които множеството хора са привикнали. Ето някои от тях, които са обърнали хода на ориста и са постигнали популярност и благосъстояние.
Марк Уолбърг
Миналата година артистът стана третият най-високоплатен артист в света. Като дребен Марк е най-малкото от девет деца в семейство на небогати американци, живеещи покрай Бостън.
Всичко се влошило още повече, когато Марк бил на 11 и след развода на родителите майка му се мести с всичките 9 деца в дребен апартамент, където не можела да обърне нужното внимание на всяко от тях. Затова не е изненадващо, че на 13-годишна възраст Марк се пристрастява към противозаконни субстанции и взе участие в улична тайфа. Уолбърг в действителност мина през сериозна „ улична школа ” и получава същинска присъда едвам на 16 години.
Похвално е, че тогава младежът схваща, че подобен живот няма да го докара до нищо положително и стартира кариера на модел и музикант, която в последна сметка го води до блестяща кино кариера.

Джим Кери
Този артист неотдавна се върна към предходната си популярност след поредност от неприятните събития. Но през 90-те и началото на 21 век Кери беше един от най-добре платените артисти в Холивуд, а положението на артиста се измерваше в стотици милиони долари.
Но детството и юношеството на бъдещия мултимилионер са били напълно разнообразни. Джим е роден и израснал в Канада и е най-младият от четирима братя и сестри, отглеждани в католическо семейство. Както самият артист си спомня, когато бил на 12, фамилията им било толкоз оскъдно, че даже трябвало да живеят във фургон. Вярно е, че през годините Джим си спомня за този епизод от детството си като за обстановка, която го е калила.
Бащата на Джим упорства да заведе сина си в Торонто, където стартира кариерата си като комедиант. Тогава ориста води Кери в Холивуд, където той се трансформира в същинска холивудска звезда.
Леонардо Дикаприо
Сега Лео безусловно справедливо носи купата на един от най-влиятелните и високо платени артисти в Холивуд, най-видните режисьори се редят на опашка, с цел да го канят за функции, а филмите му от дълго време са станали паметни. Но това не постоянно е било по този начин.
От една страна, Лео стана прочут много рано, само че преди този момент артистът минава през много съществени персонални компликации. Малкият Леонардо е роден през 1974 година в Лос Анджелис, само че градът на ангелите за него не е това, което виждаме по филмите. Защото когато дребният Ди Каприо е единствено на годинка, родителите му се разделят, а майка му, с цел да изхрани по някакъв метод себе си и детето си, работела на няколко места. Освен това били принудени да живеят в един от най-бедните региони на града, където Лео научил уроците на улицата много рано.
Може би по тази причина артистът, към този момент в зрелост, споделя, че в никакъв случай не е бил изкушен от опиати и алкохол, тъй като персонално е виждал ужасни образци за това до какво може да докара пристрастяването към тях.
Като цяло Ди Каприо стартира да работи и да печели пари на 12-годишна възраст като снабдител на пица и куриер. Успоредно с това бъдещата звезда не се отхвърля от фантазията си да се снима във филми.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР