Нелина изригна срещу здравния министър д-р Стойчо Кацаров, афектирана от

...
Нелина изригна срещу здравния министър д-р Стойчо Кацаров, афектирана от
Коментари Харесай

Нелина съкрушена: Баща ми си отиде за часове!

Нелина изригна против здравния министър доктор Стойчо Кацаров, афектирана от негово изявление, касаещо коронавирус рецесията. Обичаната певица имаше нещастието да добие персонални усещания за това по какъв начин управляващите се оправят с преодоляването на пандемията, борейки се за живота на татко си. За жал, той умря на 1 ноември.

Дни след нещастието, изпълнителката на незабравимия шлагер „ Бял мерцедес ме преследва в живота ” показа възмущението си: „ Слушам здравния министър и нямам доверие на ушите си! България имала задоволително О2 и кревати за коронавирус?! В Силистра повече от месец няма свободни кревати в инфекциозното поделение на единствената болница там! Така татко ми си отпътува за часове! Слезте на земята при хората, господин министър! Хората мрат като кучета без съответна здравна грижа! Дано не Ви се наложи да го изпитате на гърба си, тъй като няма да сте дълго на тоя пост ”.

Думите на певицата провокираха моментална реакция от почитателите й, които наред със съболезнованията за фамилната покруса, взеха отношение и по тематиката за здравната рецесия. Нелина показа, че е изкарала коронавирус през септември и прикани хората да се имунизират. Темата за имунизацията бе наранена и от почитателите й. Певицата не даде ясно пояснение за какво татко й не е бил имунизиран, в случай, че е в рискова група.

Тя акцентира, че има хора и с други болести, на които не им разрешават да се имунизират, като съгласно нея майка й и татко й са подобен случай. Остава обаче чувството, че изпълнителката не е положила задоволително старания да убеди родителите си въпреки всичко да се ваксинират – нещо, което следва да създадем, преди да упрекваме здравната система. Почитатели споделиха отблъскващ опит от приемането на техни близки в лечебни заведения с коронавирус отделения и полаганите грижи за тях. Кошмарът, през който са минали, включвал незабавен банкет, заразяване с коронавирус в болница, търсене тук-там в коронавирус отделения, връщане... „ Аз заплащам осигуровки от 30 година и отново си заплащам огромна част от проучванията. С нашите осигуровки живеят други, които в никакъв случай през живота си не са работили, камо ли да са плащали осигуровки ”, гневна е певицата. Приятелите й не стопират да изричат съболезнования за сполетялата я покруса, като доста от тях продължиха и да споделят истории, свързани с неуредици в здравната система. „ Жална ни майка! Да не дава Господ да стигне човек до болница! ”, закллючава Нелина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР