Нелегален пътник е паднал от колесника на самолет при заход

...
Нелегален пътник е паднал от колесника на самолет при заход
Коментари Харесай

Трагичен инцидент в Лондон - нелегален пътник загина при падане от самолет

Нелегален пасажер е паднал от колесника на аероплан при заход за кацане на летище " Хийтроу " в Лондон. Мъжът е открит мъртъв в градина на къща в предградие на английската столица, съобщи БГНЕС.
Мъж от квартала описа, че е чул някакъв тон и отишъл да огледа през прозореца на горния етаж. Тогава видял тялото на мъжа, което било " толкоз непокътнато ", тъй като било като " ледено блокче ", прибавя очевидецът.
Друг комшия описа, че следил аероплан, който се готвел да каца и видял по какъв начин тялото на индивида пада от него.
Полицията разгласи, че машината, от която е паднал незаконният пасажер, е изпълнявала 9-часов полет от столицата на Кения – Найроби. Властите се пробват да разпознават починалия.
В отделението, в което са ситуирани колесниците на самолета, са открити чанта, вода и храна. Ще бъде осъществена аутопсия, само че гибелта " не се третира като подозрителна ", добави полицията.
Макар и рядко, сходни произшествия са се случвали и преди. През септември 2012 година, 30-годишен мъж от Мозамбик, Жозе Матада, умира, откакто пада от колесника на аероплан, кацащ на Хийтроу от Ангола. Смята се, че той е оживял при температура от -60 градуса по Целзий по време на 12-часовия полет. През 2015 година тялото на мъж пада в магазин в Ричмънд, Югозападен Лондон, откакто пътувал в ходовата част на аероплан от Йоханесбург.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР