Некоректно е да правиш толкова остри изказвания срещу хора, които

...
Некоректно е да правиш толкова остри изказвания срещу хора, които
Коментари Харесай

Излишно агресивен бил вчера Явор Божанков

Некоректно е да правиш толкоз остри изявления против хора, които са те развивали и подкрепяли . Така разяснява и обоснова решението за изключване от парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " на Явор Божанков депутатът Христо Проданов . В студиото на Нова телевизия той няколко пъти повтори, че изявлението на Божанков от парламентарната естрада е било " ненужно нападателно " и то против своите .

По думите на Проданов всички в групата са знаели позицията на Божанков във връзка с помощта за Украйна, само че той е имал опция, даже и да не гласоподава дружно с парламентарната си група, най-малко да не гласоподава против нея. Имал е опция да гласоподава " въздържал се ", само че вместо това е и излязъл на парламентарната естрада. Припомняме, че след гласуването през вчерашния ден в зала на помощта за Украйна,. Самият Божанков беше лидер на листа, само че от гражданската квота.

По думите на Проданов в политиката би трябвало да се следват някакви правила - нещо, което точно Явор Божанков е прекрачил, защото хората, които са гласуваи за него, са дали своят вот на първо място за Българска социалистическа партия. Т.е. Божанков е дал своя вот срещу Българска социалистическа партия, само че и назад на това, което е обещавал по време на предизборната си акция. " Ние не би трябвало да подвеждаме тези хора, които не желаят да бъде изпращано оръжие за Украйна ", съобщи Христо Проданов.

Българска социалистическа партия ще бъде в зала в цялостен състав и ще гласоподава " срещу " държавно управление с първия мандат на ГЕРБ/СДС . Това увери още Проданов, откакто и това съобщи персонално в границите на срещата с Габровски, траяла по-малко от 10 минути, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова .

Депутатът от Българска социалистическа партия не се ангажира с прогноза ще има или няма да има държавно управление обаче, в това число и какво би станало с втория мандат, който ще отиде при " Продължаваме промяната " . Христо Проданов разкритикува някогашните съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия от предходния парламент за непрекъснато менящите се позиции за това дали ще вземат мандата и ще водят диалози или ще го върнат незабавно.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР