Неколкократно сме писали този сезон и за , и за

...
Неколкократно сме писали този сезон и за , и за
Коментари Харесай

Назаем от стила на Кейти Холмс: От глава до пети в кожа

Неколкократно сме писали този сезон и за, и за кожения панталон, и за кожения блейзър, тъй като този тренд е извънредно настоящ този сезон. Затова е изцяло естествено той да прелее в наклонността за повсеместен тоалет от кожа (независимо дали е еко или естествена). Наскоро Кейти Холмс се появи точно с подобен – черна oversize риза, комбинирана с панталон и затвърди изцяло убеждението ни какъв брой елегантни можем да изглеждаме от глава до пети в кожа. И напълно няма потребност да се усещаме като в „ Матрицата ", а в противен случай.

С кожен стайлинг се появиха неотдавна актрисите Лупита Нионго и Ема Дарси в тоалети на Alexander McQueen, както и Риана, която блесна под светлините на прожекторите на шоуто си Savage X Fenty Volume 4 с ултрамини пола и късо яке от сбирката на Alaïa за пролет/лято 2023.
               

Със сигурност черната кожа е най-популярна, само че пък цветните разновидности са най-хубавият метод да се откроите. Основни трикове за е да имате постоянно топ под ризата, якето или сакото от кожа, с цел да можете да ги съблечете, в случай че ви стане топло.

Най-добре избирайте силуети, които не прилепват към кожата (освен в случай че не търсите тъкмо този ефект), с цел да се чувствате по-комфортно, а и наподобява много по-стилно. И колкото по-семпло е съчетанието, толкоз по-елегантно ще наподобява! А в случай че към момента нямате дреха от кожа или си търсите другарче за тази, която имате към този момент в дрешника, може би ще ви бъдем потребни с шопинг находките, които ще откриете в галерията ни.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР