Некадърниците на Борисов, които изпоназначи на ключови постове - Валентин

...
Некадърниците на Борисов, които изпоназначи на ключови постове - Валентин
Коментари Харесай

Пълен резил: Цецка пред оставка и о...на до уши продължава да приказва: Единият надзирател хванал за дрехата беглеца, но го пуснал!

Некадърниците на Борисов, които изпоназначи на основни постове - Валентин Радев, след другата безгласна писмен знак Румяна Бъчварова, и майката на народа - Цецка Цачева потънали до гуша в тинята, вместо да подадат оставки и да се махат, не стопират да приказват и с това още повече да се дънят, какъв брой за нищо не стават.

"Последният от тримата чиновници в Софийския затвор е направил опит да задържи единия от бегълците, като го е хванал за дрехата, само че го е изпуснал. "
Ето това изясни пред публицисти в Народното събрание министърът на правораздаването Цецка Цачева, след чуване от депутатите.

И това безусловно след разкритията на чистачката, пробвала се да предотврати бягството, до момента в който надзирателите са припадали от боязън.

Министърката, която се кри като мишка, до момента в който синдикатите стачкуваха и не можа да вземе едно решение без бащицата да обере лаврите, какъв брой е популярен, че отпуска пари за чиновниците на пандизите и "Съдебна защита ", в този момент ще не ще излезе от дупката, с цел да дава пояснения, че хабер си няма от ръководството на подопечното ѝ министерство.

Защо Цецка мълчи по най-наболелите въпроси, които касаят пандизите и поради които се случват сходни "тежки престъпни произшествия "?!

Протестите, г-жо Цачева, не бяха единствено за пари, в случай че сте слушали деликатно: единствено в корпуса на Софийския затвор, където има наказани и за доста тежки пресътпления, една промяна от под 30 души пази повече от 900 наказани!

Като цяло системата има потребност от към 1000 души, за които има празни щатове, така наречен - недокомплект. Усреднено - 100 наказани се пазят от един еднообразен.

Всички също така са наясно, че в пандизите може да внесеш всичко, като си платиш на който би трябвало - дрога, телефони, оръжие, каквото изискат пандизчиите. И това постоянно, всекидневно.

Тази тематика не е нова, само че Цецка съзнателно я премълчава, тъй като незнайно какво работи всеки ден, като стъпва в министерството.

Другият воин на деня - Министерство на вътрешните работи шефът Валентин Радев, също вместо да млъкне и да подава оставка, че неговите издънки като началник са ежедневни, и той се дозакопа, а с това е целия състав на министерството:

Министерство на вътрешните работи има диря и "по автомобила ", само че нямат повече информация. " Видяхме номерата на автомобила, те са заменени, само че не го намерихме " , добави той. И още веднъж увери, че в интервенцията по издирването на двамата бегълци са включени всички сили и се прави, невъзможното, съгласно него, за залавянето им. Границите за тях са затворени, включени са всички издирвачи, антитерористите, още веднъж увери Радев.

Той обаче позволява и възможноста бегълците към този момент да са напуснали България. Допускам, те от пандиза избягаха , отговори той на журналистически въпрос. Толкова очи българи, нека някой успее да ги види, несъмнено, главната работа си остава на полицията, надява се министърът.

Щом чакат позволение от шефа си да подадат оставки, по-скоро да им го даде. Защото по този начин или другояче кабинетът си е негов, излагацията също. За жал най-после ще изхвърчи единствено шефът на Софийския затвор и Бойко ще затвори тази страница.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР