Нека видим трите зодии, за които се очаква подобрение в

...
Нека видим трите зодии, за които се очаква подобрение в
Коментари Харесай

Трите зодии, чийто романтичен живот ще се подобри до края на годината

Нека забележим трите зодии, за които се чака усъвършенстване в любовта: 

Телец (20 април - 20 май)
 Кои са трите най-харизматични зодии? Кои са трите най-харизматични зодии?
Има хора, които просто са по-харизматични от други. Те постоянно са душата на компанията, център на внимание и могат да приказват с хората н...

Интересен обсег, Телец: вие имахте Луната и Слънцето в първия си дом през май - имаше много нови начала. Това, което гледате, е надграждане във вашите другарства и сантиментални занимания. Ако вие персонално не се чувствате задоволително уверени, с цел да пристъпите и да грабнете любовта, която заслужавате, може да помислите за концепцията, че с помощта на оня майски транзит сте сигурни, че сте удовлетворени и от ново приятелство. Вие сте центърът на вниманието до края на годината и защото това внимание е 100% позитивно, ще привлечете към себе си верния вид хора - което значи, хора, които можете да обичате. Ето един бонус: вашето здраве и благоденствие са в добра форма и това прибавя към вашата прелест. 

Везни (23 септември - 22 октомври)

През май имахте Луна и Слънце във вашия 8-ми дом, друга област за ново начало. Всъщност е доста подобаващ миг да затвърдите някои от „ отворените “ си взаимоотношения и истината е, Везни, че вие сте доста по-добре, когато се установите. Наслаждавате се на сигурността на дълготрайна, отдадена връзка и тъкмо това ще се случи до края на годината за вас. И въпреки и вие да се плашите, когато става въпрос за ангажираност, вие в действителност жадувате за концепцията да се установите и да не се постанова да сте самотни. Новолунието от май ви покри и най-хубавото е, че индивидът в живота ви, който внезапно ще стане номер едно, също е някой, който е работлив и образован мъдрец. 

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
 Трите най-харизматични зодии Трите най-харизматични зодии
Със сигурност сте срещали хора, които имат като че ли магнетична външност и с вродената си харизма са способни да омаят всеки, без никакво уси...

Здравейте, фамилиарност. Да, вярно сте прочели. Имахте Луната и Слънцето във вашия 7-ми дом през май, които са директно свързани с вашия сантиментален живот, вашата харизма и способността ви да обичате. Любопитното за това по какъв начин би трябвало да се развият нещата до края на годината е, че всичко ще изненада. Това ви чака - безсрамно влюбване в някой, който има капацитета да ви сложи на колене - място, на което нормално не сте привикнали, въпреки че може да ви хареса, най-малко за известно време. Очаквайте удивителни прекарвания от вида, който отваря вратите на въображението. Умът ви е толкоз просторен и отворен, че когато срещнете подобаващия човек за обич и романтика, вие навлизате в напълно нов свят с чист капацитет. 

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР