Нека стане ясна причината за ареста на Юрий Борисов -

...
Нека стане ясна причината за ареста на Юрий Борисов -
Коментари Харесай

БСП с първа реакция за ареста на бившия главен редактор на „Дума“

Нека стане ясна повода за ареста на Юрий Борисов - текат всевъзможни спекулации и могат да бъдат употребявани в предизборната акция. Това сподели ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия София и член на Изпълнителното бюро на партията Калоян Паргов по отношение на ареста на Юрий Борисов, представен от „ Фокус “.
 

Паргов уточни, че е схванал за него преди час. " Нямам информация с какви претекстове е арестуван господин Борисов. Надявам се, част по-скоро компенетните органи да осветлят повече светлина по случая и какви са претекстовете.

Все отново в навечерието на празника на русофилите на Копринка на 14 септември, пък и днешната дата някак си стартира още веднъж да буди спекулации в обществото за какво на 9 септември. Някои даже споделиха " Връща ли се фашизмът? ", добави още Паргов.
 
" Нека въпреки всичко да стане ясно от способените органи каква е повода за този арест, тъй като въпреки всичко е притеснително ", добави още Паргов.
 
Той уточни, че Юрий Борисов е бил дълготраен член на партията, както и на националните управления. " В последните 15 години е по-познат в житието и битието си на деен участник в русофилското придвижване и неговото управление ", изясни още Паргов.

На въпрос дали са разпитвани членове на Българска социалистическа партия, Паргов разясни, че доколкото е схванал са разпитвани членове на управлението на " Русофили ".
 
" Сега това е доста тежко обвиняване. За него би трябвало да има съществени доказателства, които са свързани с устоите на страната и с националната сигурност, по тази причина би трябвало да бъде дадена час по-скоро светлина.
 
В момента текат всевъзможни спекулации, оттук насетне в една или друга степен употребявано в това число допускам и в политическата акция на локалните избори, изключително в София ", съобщи още Паргов по отношение на информацията, че Борисов е задържан за шпионаж. 
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР