Нека не правим евтин пиар от една детска смърт. Девет

...
Нека не правим евтин пиар от една детска смърт. Девет
Коментари Харесай

Детето тръгна пеш, госпожо Караянчева. Нали това искахте? Наистина ли мислите, че се прави евтин пиар?

Нека не вършим на ниска цена пиар от една детска гибел. Девет думи, изречени от устата на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева. Член на партия ГЕРБ. Деветте думи предхождат други няколко, провокирали сериозна социална реакция: “Ходи пешком ”. Детето беше пешком, госпожо Караянчева. И остана на 16 години, тъй като стъпи върху шахта, по която тече ток. С мокра обувка, нали по този начин беше?
Българска социалистическа партия изиска министър председателят Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова да се явят в Народното събрание и дадат пояснение за трагичния случай в столицата. Това е следващият път, в който опозицията изиска министър-председателят да се яви в Народното събрание. И следващият път, в който това бе отказано.

Според Караянчева не било редно да се извличат политически дивиденти от сходен случай. Председателят на Народното събрание даже прикани способените органи да си свършат работата.

Само че:

- способените органи към този момент трети ден не знаят чия е шахтата-убиец

- способените органи не могат да схванат чий е кабела

- също по този начин - самият случай нямаше да се случи, в случай че способените органи си бяха свършили работата изначално.

Това не е на ниска цена пиар, уважаема Караянчева. Въпроси имат мнозина. Случилото се политкоректно се назовава случай. Всъщност съставлява едно искрено закононарушение. Виновни са всички по веригата. Дори и ние като жители.

Джесика Вълчева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР