Нежната половинка от дует Ритон Катя е решила да отпразнува

...
Нежната половинка от дует Ритон Катя е решила да отпразнува
Коментари Харесай

Катя от Ритон празнува рожден ден на сцената

Нежната половинка от дует " Ритон " Катя е решила да отпразнува с доста искра и безкрайна музика рождения си ден на 18 март 2024 година от 20:00 ч. на сцената на зала 1 на НДК, а гостите й ще бъдат хиляди.

Любимците на генерации българи ще съберат два празника на едно място, тъй като с изключение на персоналния мотив на Катя, двамата ще поднесат и най-големия подарък на публиката - величествен концерт, в който ще изпълнят златните си шлагери, както и най-новите песни, някои от които към този момент дават сигурна поръчка за евентуални шлагери.

" Елате ни на посетители, на рожден ден ", споделят Катя и Здравко още занапред и карат публиката си да се вълнува доста от опцията да чества дружно със своите любимци тази значима дата. И доколкото познаваме звездното семейство, изненадите от сцената ще са обезпечени!

В миналите месеци Катя и Здравко съумяха да зарадват редица родни градове по време на националното си турне, само че черешката на тортата несъмнено ще е мега спектакъла им в зала 1 на НДК на 18 март, когато се чака изненадите и блясъка да валят като из ведро.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР