Неизвестен е повредил или допуснал повреда на малък самолет тип

...
Неизвестен е повредил или допуснал повреда на малък самолет тип
Коментари Харесай

Разследват и злоумишлена повреда на самолета, паднал в Северна Македония

Неизвестен е развалил или позволил щета на дребен аероплан вид " Чесна " с немска регистрация . При последвалата злополука са починали четирима български жители, членове на едно семейство.
Това е обектът на досъдебното произвеждане, формирано в Софийска градска прокуратура (СГП) за авиокатастрофата над планината Якубица, оповестиха от държавното обвиняване.
 Самолет с четирима българи се разруши в Северна Македония Обновена
Самолет с четирима българи се разруши в Северна Македония

Самолетът е изпълнявал полет от Охрид до София

При самолетната злополука в Република Северна Македония почина семейство от четирима български жители. Катастрофата беше на 2 април т.г. Разследването е за закононарушение по член 340, алинея 5, б. " Б ", прочие 2, вр. член 340, алинея 1, прочие 3 Наказателен кодекс.

Предстои разпит на чиновници на дирекция " Консулски връзки " в Министерство на външните работи, осведомени със случая, представители на управлението на въздушното придвижване на РСМ. Предстои да се изяснят данните за мощна турбуленция и за изгубен надзор от водача над въздухоплавателното средство .
 Лошото време е съществена версия на специалисти за самолета в Северна Македония
Лошото време е съществена версия на специалисти за самолета в Северна Македония

При следствие, има 4 хипотези - човешки фактор, механически отвод, метеорологична конюнктура, здравословно положение

От СГП ще изискат информация за назначените досега експертизи в Р Македония , в това число и за резултатите от същите от извършеното следствие. След координиране с наблюдаващия прокурор ще се назначи осъществяването на спомагателни такива за определяне съществуването на щета на самолета.

Разследването ще бъде предоставено на следовател от Национална следствена служба поради фактическата и правната му трудност.
 У нас летят 35 самолета
У нас летят 35 самолета " Чесна "

276 водачи води на доклад ГВА
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР