Неин партньор на сцената беше Васил Василев-Зуека. В процеса на

...
Неин партньор на сцената беше Васил Василев-Зуека. В процеса на
Коментари Харесай

Край! Мария И Рачков Този Път Изпаднаха В Състояние На Тотална Война! Вижте Причината!

Неин сътрудник на сцената беше Васил Василев-Зуека. В процеса на подготовка на празненството е имало концепция купонът да бъде поверен в ръцете на Мария и Рачков – защото завръщането им като тандем сигурно би провокирало сериозен отзив в медиите.

Идеята обаче била посрещната на нож и с извънредно отрицание и от двамата. Мария изрично отказала да има контакт под каквато и да е било форма с някогашния си. Това изрично приказва за обтегнатите им връзки.

За да разнообразят писналия на хората тандем Зуека и Рачков, от Нова тв въпреки всичко решили да пренебрегват втория и да поверят сцената на някогашната му, написа „ Ретро “. При по този начин направения избор, Димитър Рачкоя пропусна юбилея на медията. Той изрично откзал да се появи на празненството, с цел да не се засича с Мария Игнатова.

Постъпката на комика обаче не била призната изключително раздушно от управлението на малкия екран. А и измежду останалите водещи се чули укори, че не е редно някогашните любовници да издигат персоналната си омраза над професионалните си отговорности.

Мария Игнатова и Димитър Рачков още веднъж на нож сн. hotarena.net

Всъщност Мария Игнатова и Димитър Рачков разиграват с капризите си освен Нова тв, само че и целия шоубизнес. През лятото някогашните водещи на „ Господари на ефира “ сложиха категорично изискване на уредниците на галерия, че ще уважат събитието единствено, в случай че се появят по друго време. Наложи се домакините да провеждат визитата им по този начин, че да се разминат с половин час, предават от hotarena.net.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР