Неидентифициран летящ обект, който съдейки по всичко се намира в

...
Неидентифициран летящ обект, който съдейки по всичко се намира в
Коментари Харесай

Загадъчен обект е преминал до МКС. „Черният рицар“ ли се е активизирал? ВИДЕО

Неидентифициран летящ обект, който съдейки по всичко се намира в околоземна орбита, съществено е развълнувал уфолозите и други откриватели. Някои са предположили, че камерата на МКС е снимала печално известния "Черен рицар ", оповестява Daily Star.

На видеозаписа, оповестен в канала на Doco Mister в YouTube на 14 ноември, се вижда по какъв начин два НЛО се движат с висока скорост около Международната галактическа станция (МКС). Първо се появява кълбовиден обект, последван от обект с цилиндрична форма.



Независими откриватели вършат съмнение, че това е захвърлена ракета-носител на NASA или галактически отпадък, само че допустимо е това да е нещо друго, което е отвън рамките на схващане от страна на учените.

Уфолозите считат, че корабите, запечатани на фрагментите, принадлежат на извънземни същества, които от ден на ден се разкриват по отношение на човечеството.

Някои консуматори пък смятат, че на видеото се вижда познатия отблясък на именития сателит на Земята - "Черния рицар ".

Известно е, че към Земята се въртят 2000 хиляди дейни орбитални спътника и 3000, които са отвън строя. Следователно всяко от тези устройства може да се трансформира в воин на събитието, записано от камерите.

"Черният рицар " е, съгласно уфолозите, откъс от извънземен галактически транспортен съд, който обикаля Земята, с цел да следи човешки действия. Смята се, че за първи път е видян от известния академик Никола Тесла през 1899 година, т.е. 60 години преди изстрелването на първия неестествен сателит на Земята.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР