Нефтохимик победи гостуващия Добруджа с 4:1 (1:1) във футболна контрола,

...
Нефтохимик победи гостуващия Добруджа с 4:1 (1:1) във футболна контрола,
Коментари Харесай

Нефтохимик победи Добруджа в контрола

Нефтохимик победи гостуващия Добруджа с 4:1 (1:1) във футболна контрола, играна през днешния ден на стадион " Градски " в Каблешково. Възпитаниците на Диян Петков имаха предимство през по-голямата част от срещата и справедливо завоюваха.

Лидерът в Североизточна Трета лига откри резултата в средата на първото полувреме, когато Кристиан Пешков се възползва от недоразумение в отбраната на бургазлии и с компактен шут от границата на наказателното поле прати топката в мрежата.

Последваха пропуски на Ерик Почански и Цветомир Цонков, само че в 33-ата минута домакините въпреки всичко изравниха. Николай Костов центрира от фаул в пеналта и Атанас Ташолов с глава засече за 1:1.

Малко по-късно Почански пропусна самичък против вратаря, само че Нефтохимик въпреки всичко поведе в 55-ата минута, откакто Живко Петков пресече неприятно върната към вратаря на добричлии топка и вкара за 2:1.

" Шейховете " продължиха да преобладават и в 85-ата минута Димитър Костадинов с добавка от близко направи 3:1, а в края още веднъж Костадинов с удар от наказателното поле оформи крайното 4:1.

Снимка: " Facebook на Нефтохимик "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР