Недоволен баща пусна видео от горещ като сауна автобус на

...
Недоволен баща пусна видео от горещ като сауна автобус на
Коментари Харесай

Във Варна е така! Автобусът има климатик, но не работи, а хората едва дишат

Недоволен татко пусна видео от парещ като сауна рейс на градския превоз на Варна. Макар транспортното средство да е от релативно новите и съвременни солариси, климатикът му не е пуснат. При 40-градусова горещина в рейса е неизразим зной, оплака са Стефан Ножчев във Facebook. На оповестения от него клип се вижда по какъв начин той моли водача да пусне климатика, тъй като детето му на 1 годинка една устоя.

“Детето ми е на 1 година, може ли да пуснете климатика? ", пита бащата. Отговорът на водача е много нахален: " И на половин да е, няма. Това е ситуацията... "

Ситуацията се разиграва в рейс по линия 14 към 12 часа през днешния ден.



От видеото излиза наяве и още нещо. Соларисити на “Градски превоз ” имат климатици, само че те не се пускат, евентуално поради икономии или тъй като са развалени. Водачът обаче не споделя точната причина за задуха и жегата в транспортното средство. Той просто отстича, че климатикът не работи и толкоз.

Други варненци разясняват под обявата, че в последните дни са изпадали в същата обстановка. Те се чудят дали в действителност климатиците в рейсовете са всеобщо за ремонт, или някой началник в общинската транспортна компания е дал предписание да не се пускат.

Самият татко пък разяснява, че на този декор не е чудно, че на варненци Бургас им наподобява като “в чужбина ” с по-модерните, по-чисти и по-прохладни рейсове.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР