Недопустимо е в такъв момент да саботираш държавата, даже да

...
Недопустимо е в такъв момент да саботираш държавата, даже да
Коментари Харесай

Веселин Марешки: БСП е в опозиция на народа

„ Недопустимо е в подобен миг да саботираш страната, дори да й вредиш и в това време да наричаш себе си депутат. И всичко това, единствено тъй като искаш да наричаш себе си съпротива! И ние от ВОЛЯ сме съпротива, т.е имаме несъгласия с ръководещите, само че цената, на която ще ги отстояваме не може да бъде народа ни. Цената не може да бъде България! Защото нея, и българският народ ще ги има, даже след Корнелия Нинова. България на първо място, по-късно партийният интерес! “, по този начин водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки разяснява цирковете на Българска социалистическа партия депутати, които в края на предходната седмица са стояли на трибуната, а са твърдели, че ги няма в залата, с цел да попречат на кворума.
Марешки уточни, че до момента в който Българска социалистическа партия си играят на котка и мишка, тъй като били съпротива, в страната няма лекари, а тези които са останали са изтощени и душевен, и физически, в учебните заведения пък се търсят заместници на заместниците на учителите, а служителите на реда – изнемогват.
„ Оттук нататък дано да е ясно Българска социалистическа партия е в съпротива на народа. ВОЛЯ е съпротива на всички врагове на народа, и бизнес, и политически такива. Точно поради това ние всеки ден ще използваме тази висока естрада, с цел да се разграничаваме от тази безскрупулна, политически безидейна съпротива “, сподели още Марешки. Той прикани депутатите да се вслушат в разсъдъка, в това какво желаят хората и най-малко в края на мандата да влязат в дневния ред на народа, най-малко в края на мандата.
 Веселин Марешки още веднъж пита с какво Румен Радев е подобрил живота на българския народ Веселин Марешки още веднъж пита с какво Румен Радев е подобрил живота на българския народ
Надеждите не били материализирани, а разочарованията са обезверили обществото.... Казва президентът Радев във връзка 10 ноември. Така е....
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР