Недопустимо е да се правят промени в първоначалния план за

...
Недопустимо е да се правят промени в първоначалния план за
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Явно и ремонтът на Граф Игнатиев `блести` с недомислици

Недопустимо е да се вършат промени в първичния проект за ремонта на ул. „ Граф Игнатиев “, без да бъдат авансово оповестени и съгласувани със заинтригуваните страни. Явно и този ремонт „ свети “ с недомислици.

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия – София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов във връзка на сигнал от жители, живеещи на ул. „ Луи Леже “ в частта й, която граничи с ул. „ Граф Игнатиев “.

Те са алармирали, че в хода на строителните работи мястото за контейнерите за отпадък е преместено директно пред входа на кооперацията и сега там се построяват бетонни ями.

Според жителите мястото е извънредно неуместно от санитарно-хигиенна позиция и във връзка с сигурността на хората. Поставянето на контейнерите тъкмо пред входа на кооперацията, под прозорците на жилището на партерния етаж и пред входа на магазина ще утежни извънредно доста качеството на живот на жителите на жилищата и работещите в магазина. Близостта на контейнерите до задния вход и двора на Шесто главно учебно заведение „ Граф Н. П. Игнатиев “ ще сътвори заплаха и за здравето и хигиената на децата. В тази си част ул. „ Луи Леже “ е без излаз и като се изключи че ще бъде затруднено извозването на боклука, ще бъде проблематично влизането на коли за спешна помощ и пожарни коли, което е от изключително значение, поради близостта на учебното заведение.

Общинските съветници от Българска социалистическа партия приканват Столична община и персонално кметът Фандъкова да изпълнят отговорностите си, като прецизно проследят дали тъкмо се извършва плана и качествено се правят строително-ремонтните действия на ул. „ Граф Игнатиев “ и съответно да се ангажират проблема на ул. „ Луи Леже “ №10 – пренасяне мястото на контейнерите за отпадък на уместно за задачата, с цел да не се заплашва сигурността и свободното напредване на жителите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР