Недоказаните твърдения от американска страна за възможността Русия да използва

...
Недоказаните твърдения от американска страна за възможността Русия да използва
Коментари Харесай

Русия: Твърденията на САЩ за руско химическо оръжие са клевета

Недоказаните изказвания от американска страна за опцията Русия да употребява химическо оръжие в Украйна са следващият опит за демонизиране на Руската федерация. Това съобщи в петък съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов. Така той разяснява изказванията на представителя на Държавния департамент Нед Прайс, представен от ТАСС.

" Подобни обвинявания са безполезни. Американският чиновник, както постоянно, не си направи труда да даде нито едно доказателство. Това е следващият опит за демонизиране на страната ни ", сподели Антонов.
 Белият дом: Русия може да употребява химическо оръжие в Украйна
Белият дом: Русия може да употребява химическо оръжие в Украйна

Тревога в Съединени американски щати

" От своя страна на 10 и 11 март Русия популяризира документ за вероятни химически провокации в Украйна до ОЗХО и Съвета за сигурност на Организация на обединените нации. В него в детайли са изложени сюжетите за допустима приложимост на токсични химикали от украинските радикали, направен по силата на надзор на представители на американските специфични служби ", продължи дипломатът. " Нашата страна, за разлика от Съединените щати, отстрани всички налични ресурси от химически бойни сътрудници още през 2017 година Този факт е документиран от ОЗХО. Безсмислено е да се спори с това. "

Припомняме, че прессекретарят на Белия дом Джен Псаки сподели, че " всички би трябвало да внимаваме " за това, че Русия може да употребява химически или биологични оръжия в Украйна или да сътвори интервенция с " подправен претекст ".

Псаки разкритикува Русия за разпространяването на " подправени изказвания ", че Съединени американски щати създават химически оръжия в Украйна.
 Русия желае Секретен сътрудник на Организация на обединените нации да се занимае с украинските лаборатории
Русия желае Секретен сътрудник на Организация на обединените нации да се занимае с украинските лаборатории

Руското министерство на защитата показа презентация с изказвания, че Съединени американски щати спонсорират създаването на такива оръжия

От своя страна, Русия в Организация на обединените нации предизвести Източна Европа с биологична болест от Украйна.

Руският дипломат в Организация на обединените нации Василий Небензя показва изказванията на Кремъл, че Украйна и Съединени американски щати са имали скрит план за разпространяване на биологично оръжие с мигриращи птици, прилепи и инсекти, оповестява " Гардиън ".

Небензя насочи смразяващо предизвестие към Източна Европа за биологичните сътрудници:

" Призоваваме ви да помислите за една доста действителна биологична заплаха за хората в европейските страни, която може да бъде резултат от неконтролирано разпространяване на биоагенти от Украйна. И в случай че има подобен сюжет, тогава цяла Европа ще бъде обхваната. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР