Неделя вечер данъчни инспектори от Бургас заедно с полицаи и

...
Неделя вечер данъчни инспектори от Бургас заедно с полицаи и
Коментари Харесай

Данъчните запечатаха пет популярни заведения в Приморско

Неделя вечер данъчни инспектори от Бургас дружно с служители на реда и митничари направиха по едно и също време инспекции на пет от най-популярните заведения в Приморско, оповестява " 24 часа ".

Обектите се намирали в центъра на курорта. Данъчните са запечатали заведенията за 48 часа за застраховане на доказателства по идни ревизионни дейности. От Национална агенция за приходите изясняват пред медията, че до запечатването на заведенията се стигнало, след отвод за предаване на наличните средства от касите на обектите.

Оказало се също, че заведенията имат насъбрани обилни суми.

 Национална агенция за приходите затвори басейн във Велинград поради касова записка
Национална агенция за приходите затвори басейн във Велинград поради касова записка

Фирмата, която държи градския плаж получава и санкция

Припомняме, че от Национална агенция за приходите затвориха известен градски плаж във Велинград поради не издаване на касова записка.

Оказва се, че оборотите на комерсиалните обекти по цялото Черноморие са се нараснали с над 100 млн. лева през юли 2017 година в съпоставяне със същия интервал на предходната година, предварителните данни сочат, че оборотите в летните курорти през август се чака да доближат 1 млрд лева

 Данъчните затворили 113 заведения по морето
Данъчните затворили 113 заведения по морето

Оборотите по Черноморието скачат с 100 млн. за юли 2017 година

От началото на летния сезон до в този момент по цялото Черноморие са осъществени общо 11 000 инспекции, само че с изключение на тях инспекторите на Национална агенция за приходите наблюдават за спазването на закона и навътре в страната, където са извършенидруги близо 20 000.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР