Неделя е ден за мързел и излежаване, но не им

...
Неделя е ден за мързел и излежаване, но не им
Коментари Харесай

Хороскоп: Успешен ден за везните, приятни запознанства за скорпиона

Неделя е ден за мързел и излежаване, само че не им се отдавайте. Недейте, тъй като ще изпуснете опцията да се възползвате от ден, в който звездите демонстрират известна отзивчивост към делата ни. Каквото и да опитате през днешния ден, шансът то да се получи е огромен. Допълнително успокоение идва от обстоятелството, че в здравословен проект денят също е прелестен.

ОВЕН
-->
По-добре е да не планирате нищо значимо и мъчно за първата половина на деня. По това време прочувствено ще сте нестабилни и всяка дреболия може да ви извади от равновесие. ко се заемете с нещо ново, може да срещнете компликации, които незабавно ще ви накарат незабавно да се откажете от всичко.

ТЕЛЕЦ

Бъдете упорити и ще съумеете. Първата половина на деня е идеална за всевъзможни значими и комплицирани каузи. Може да се върнете към нещо, което ви е затруднило и сте го изоставили. Възможно е през днешния ден да постигнете стремежи резултат. Денят ще е удобен за другарство. Вероятни са забавни срещи или приятни запознанства.

БЛИЗНАЦИ

Чудесен ден за решение на на практика въпроси. Ще имате време да свършите доста потребна работа и няма значение дали някой ще ви помогне. Ще се появят страхотни хрумвания. На някои от вас интуицията ще им подскаже по какъв начин да завършат сполучливо план, за който са положили доста старания.

РАК

Чудесен ден за другарство и търсене на съидейници. Лесно ще ви бъде да притегляте на своя страна и да заинтересувате с концепциите си. Много хора с подготвеност ще ви  оказват помощ в осъществяването на задачите ви. Вероятни са приятни събития в фамилията или положителни вести за някой от роднините.

ЛЪВ

Възможни непланирани пътувания. Те ще се окажат прочувствени и сигурно ще оставят доста приятни мемоари. Ще имате опция да поддържате връзка със остарели познати и да възстановите връзки, които в миналото сте ценели. Намирането на общ език с близките през днешния ден ще бъде по-лесно и няма да има спорове.

ДЕВА

Началото на деня не е уместно за значими и комплицирани каузи. По това време ще ви бъде по-трудно да се концентрирате, може  да сгрешите или да изпуснете нещо значимо от взор. Добре е, че наоколо има хора, които ще ви посочат нередностите в точния момент и ще ви оказват помощ да поправите всичко.

ВЕЗНИ

Денят ще бъде потребен и е доста подобаващ за вдишване на значима задача. Звездите ще са на ваша страна и с помощта на тяхната поддръжка ще съумеете да се справите добре. Втората половина на деня ще донесе нови хрумвания, към които ще пристъпите за реализация в близко бъдеще.

СКОРПИОН

Денят дава обещание приятни запознанства. Ще бъдете чаровни и ще извършите положително усещане на мнозина. Възможно е началото на сантиментална или другарска връзка, която скоро ще стане значима за вас. Вероятни са парични приходи, в това число и изцяло непредвидени, както и сполучливи покупко-продажби.

СТРЕЛЕЦ

Преди да започнете нещо ново, се уверете, че вярно сте решили мощните си страни. Важно е да не витаете в облаците и да не си вършиме илюзии. Днес те могат да бъдат изключително рискови. Вслушайте се в препоръките на хора, на които сте се възхищавали за тяхната деловитост и дарба да гледат действително на нещата.

КОЗИРОГ

Денят ще е много разтревожен, само че сполучлив. Звездите ще бъдат изключително благосклонни към тези от вас, които се концентрират върху решаването на финансови въпроси или сключването на покупко-продажби. Вероятна е доста преференциална покупка. Във всичко, което се отнася до парите, може да разчитате на интуицията си.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня не е уместно за значими каузи или съществени диалози. В този миг няма да е елементарно да се концентрирате и рискувате да загубите скъпо време. По-късно ще съумеете да се фокусирате върху дилемите си и  ще ги приключите в точния момент. За някои от тях се доверете на интуицията си.

РИБИ

Не се тревожете за дреболии. Денят ще се развие добре, в случай че се настроите позитивно. Опитайте се да обърнете внимание на отварящите се благоприятни условия и да не се тревожите за проблеми, които към момента не са зародили. В утринните часове са вероятни дребни недоразумения.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР