Неделина Цанева е най-големият провал в тазгодишния сезон на Фермата“.

...
Неделина Цанева е най-големият провал в тазгодишния сезон на Фермата“.
Коментари Харесай

Тя е некадърна и влезе във „Фермата“, за да я научат хората, а излезе като пълен провал и срам!

Неделина Цанева е най-големият неуспех в тазгодишния сезон на „ Фермата “. Тя се оказа първият изнемощял участник от риалитито, ставайки за посмешище на цяла България.

Неда е певица в попфолк жанра, само че това не я направи известна още преди предаването. За първи път необятната аудитория разбра за нея от присъединяване й в аграрното шоу, където се провали.

Дори като риалити звезда обаче Цанева се оказа цялостен неуспех. Не просто отпадна безславно, само че и по най-жалкия метод, разяснявайки другите участници.

В попфолка Наделина е безусловно некадърна, което проличава по непопулярните й песни. Затова се надяваше, че посредством „ Фермата “ ще възроди кариерата си, само че уви, резултатът беше противоположен и феновете я намразиха.

„ Как може да е толкоз нагла. Не стига, че не съумя да се оправи с нито една задача, а имаше искания, когато отпадна и разясняваше останалите участници. Тази е дъното! “, разясняват в обществените мрежи.

В момента певицата се пробва да се отърси от кошмара, наименуван „ Фермата “. Тя извлече единствено негативи от това свое присъединяване.

„ Не трябваше въобще да вземам участие. Те ме изкараха, че за нищо не ставам, а не е по този начин. Сега какво ще си кажат почитателите ми. Възмутена съм от всички, както и от продуцентите. “, гневи се Неделина.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Неделина Цанева Фермата
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР