Нечувана шуробаджанащина лъсна в листите на Възраждане за парламентарните избори

...
Нечувана шуробаджанащина лъсна в листите на Възраждане за парламентарните избори
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Копейкаджия набута цялата рода в листите

Нечувана шуробаджанащина лъсна в листите на „ Възраждане ” за парламентарните избори на 2 октомври! Напук на претенциите им за морал, хората на Костадин Костадинов – Костя Копейкин безочливо показват, че не им е непознат нито един неприятен табиет от партиите на статуквото, против които те сякаш гневно се борят.

Ако проруската групировка събере плануваните от социолозите към 10%,  в Народното събрание може да попаднат брачната половинка, брата и първият братовчед на един от най-влиятелните партийни босове.
 Дренчев (вдясно) е постоянно наоколо до своя кумир Костя Копейкин
Става дума за Николай Дренчев, дясна ръка на Копейкин и отговорник за партийните финанси. Включително и събиране и разходване на членския импорт, големи суми от който се губят през последните години, както „ Уикенд ” към този момент писа.

Партийни деятели разясняват, че това надалеч не са единствените „ фамилни ” драми в листите. На избираеми места са изтипосани и две любовници на партийни босове, само че техните случаи най-малко не са толкоз безочливо забележими.

Иначе, най-малко на думи Николай Дренчев го играе гневен герой против шуробаджанащината. Преди месец дясната ръка на Копейкин хвърли бомба, обявявайки, че депутата от „ Промяната ” Георги Гвоздейков е „ назначен на управителна служба в Главна дирекция „ Гражданска въздухоплавателна администрация ”, без да напуща Народното събрание, след което си пуска неплатен отпуск и още веднъж идва в Народното събрание “.

Оказа се, че бомбастичното разобличаване на Дренчев е погрешно, само че това не пречи самият той да се погрижи уместно за трудовата претовареност на роднините си. А каква по-добра работа може да им обезпечи един себеотрицателен русофил, в случай че не на депутати. С техните големи заплати и нулеви условия за качества и минал опит.

За да е обезпечено, че няма да изпаднат отвън борда, всеки от роднините на възрожденецът и избавител на България Николай Дренчев са поставени за водачи на листи в разнообразни изборни региони. Самият той, като значим фактор, води две листи – в Ловеч и 23 МИР София. Раздвоението не е инцидентно, изясняват осведомени. На второто място в Ловеч ще бъде жена му Красимира Цекова, която на предходния избор бе лидер.

Според социолози, „ Възраждане ” и в двата града има големи шансове да вкара свои човек. Така, в случай че Дренчев избра да стане народен представител от София, то половинката му автоматизирано ще заеме освободеното от него място от Ловеч в Народното събрание.

Реклама

С избираемо място се е уредил и брата на Дренчев – Димо. Той е подложен за лидер на партийната листа в Перник, въпреки да няма нищо общо с града. Все отново, при предстоящият висок резултат на „ Възраждане ”, е обезпечено, че Дренчев-брат ще е следващия представител на семейството седнал на депутатските банки.

За да е цялостна шуробаджанащината, ковчежникът на Копейкин е уредил за лидер на листата в Кюстендил и братовчед си Димчо Димчев. Брат`чеда Димчо е ослепителен образец, че не е необходим кой знае какъв опит или познания с цел да станеш „ избавител на България от робството на гнилия Запад ”.

Оказва се, че бъдещият народен представител от години живее в Лондон. Там надали кара съветска „ Лада ”, до момента в който громи подлите проекти на Запада против матушка Русия. От биографията му излиза наяве, че Димчо е приключил единствено приблизително обучение и се препитава като брокер и строителен служащ.

Парашутистът от клана Дренчеви няма нищо общо с Кюстендил. Във визитката си показва, че е роден в Добрич, само че е живял и в силистренско село, преди да забегне към омразния на русофилите Запад.

Спуснатият „ от горе ” Димчо изцяло естествено не провокира възторг измежду партийните деятели от региона. Преди няколко дни той и шефа на „ Възраждане ” Костя Копейкин бяха в Дупница за учредяването на партийна конструкция.

На събранието участваха едвам 17 индивида. Повечето от тях до скоро са деятели на Българска социалистическа партия, само че откакто не съумяват да се уредят на държавна работа, стартират да си търсят нова ракета притежател. Мераците на новоизлюпените дупнишки възрожденци за Народното събрание бързо са попарени от спуснатият им парашутист Димчо, чиито само преимущество е принадлжноста към клана Дренчеви.

Самият Николай Дренчев няма да се запомни, с кой знае каква парламентарна активност. Като същински почитател на „ Възраждане ”, той е гневен отрицател на имунизациите против ковид. На партийните митинги против маските и зелените документи, непрекъснато пропагандира против насилственото чипиране с имунизациите.

„ Както споделя доцент Мангъров – до момента в който нямам опрян револвер в челото, няма да се имунизирам ”, репчеше се русофилът. Разследване на Би Ти Ви сподели, че гневният антиваксър Дренчев в действителност си е сложил ваксина, с цел да „ защищити околните си ”. Вместо да се засрами, откакто лъжата му лъсна, той се закани да съди малкия екран, че го е изобличила.

Николай Дренчев ще бъде запомнен и със заканите си да прати в „ концлагер посред Дунава ” всеки нарекъл неговият водач Костадин Костадинов с прякора Костя Копейкин, с който е всеобщо различим. Освен купищата неистини на Дренчев, деятели на „ Възраждане ” недоволстват и от аромата, който разнася към себе си. Някой се майтапят, че от в този момент се готви за предстоящата липса на газ през зимата, придобивайки навика да се къпе единствено в неделя.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР