Нечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лева, ще

...
Нечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лева, ще
Коментари Харесай

12 000 лева пенсия за единия от братя Аргирови

Нечувана пенсия от 6000 евро, или 12 000 лв., ще получава единият от братята Аргирови – Светослав.

Огромната сума ще му бъде отпусната от Норвегия, където той работи и живее от години. Брат Аргиров е стигнал години за пенсия и ще се радва на такава, за каквато сътрудниците му в България могат единствено да мечтаят. Заради изгорелите архиви на „ Концертна дирекция “ родните музиканти взимат мизерни суми. В Норвегия Светослав е диригент на църковен хор и свири на орган. През уикенда забива по клубовете с рок тайфа и по този начин налива с още средства фамилния бюджет.

„ В Норвегия хонорарите са галактически, спрямо тези в България, защото скандинавката страна е една от най-богатите в Европа, а стандартът е извънредно висок. Пенсията ме държи тук, и несъмнено при всяка опция се връщам, с цел да се кача на сцената с брат ми “, споделя Светослав. Съпругата му е детска учителка със заплата 4000 евро. Двамата живеят пищно и не се лишават от нищо. Имат голяма къща с 2 декара двор.

Светослв живее в Норвегия от 1996 година. Заминава при започване на демокрацията, когато двамата с брат му вземат решение да прекратят кариерата си, написа „ България през днешния ден “.

Благовест Аргиров споделя, че търсят нов дом за Светослв в България, който има желание да се откри у нас и да продаде парцела си в Норвегия.

тагове пенсия братя аргирови светослав норвегия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР